Arama sonuçları: *

1. B

Monitör standını kuramadım

Hocam ne yaptın çözebildin mi ?
  2. B

Çözüldü✓ Rampage Glacier GL27R200Q Monitör Standı Nasıl Takılır

Hocam çözebildin mi bende alıcam ama tereddüt ediyorum .
  3. B

Type c to display port kablo öneri

arkadaşlar donanım arşivi kanalında en son incelenen 2k 200hz rampage monitörünü aldım ama laptobumda dp girişi olmadığı için ya döniştürücü yada type c to display kablosu lazım 2.1 olan hdr felan şu g syng gibi teknolojileri destekleyen kablo lazım acil öneride bulunurmusunuz hdmı to dp de...
  4. B

RTX 5070 TI vs RX7900XTX vs RTX 4070TI

kasaya toplam 50 60 k arası bütçem var intel işlemci olması lazım
  5. B

hacı daha kasayı yeni topluyorum o yüzden işlemciyi ona göre seçicem rtx5070ti seçicem tavsiye verebilirmisin işlemci ve ana kartı ne seçmeliyim
  6. B

arkadaşlar RTX 5070 TI ve RX7900XTX hemen hemen aynı fiyatlar ama ben genel olarak yazılım , grafik tasarım , 3d boyutlandırmalar , render alan biriyim arada sırada oyunda oynuyoruö hangi ekran kartını seçmem daha mantıklı olur 5070tı hakkında saf güç konusunda sıkıntılı gecikme oluyor...
  7. B

Kasa toplayacağım 60k civarlarında bide mönitör önerisi

Sağolasin teşekkür ederim
  8. B

Belki uğraşsam yaparımda risk almak istemiyorum herhangibir bayide felan toplattırırım herhalde
  9. B

knk bi tek amazonda var başka yerde bulamadım 11k diyo...
  10. B

Bu toplama sistem alınır mı? yada nelerde değişiklik yapmalıyım

yazılım , grafik tasarım , 3d modelemeler le uğraşıyorum boş vakitlerimde oyun oynuyorum sizce yeterlimi 60 70 k civarları için ve hangi monitörü seçmeliyim Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü
  11. B

bende ikisi arasında kaldım açıkcası hangisi daha çok işime yarar bilemedim
  12. B

tamamdır şu monitörle kullanıcam Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü herhangibi sorun olmaz herhalde
  13. B

çok teşekkür ederim sağolasın
  14. B

sence hangisi mantıklı knk fiyatlar benim için sorun değil duruyor, ekran kartını düşürüp işlemciyi yükseltmeye gerek var mı sence
  15. B

Allah razı olsun knk bide ram söyleyebilirmisin uygun fiyatlı 32 lik
  16. B

tamam o zaman amd olsun o zaman siz anlıyosunuzdur kusura bakmayın ben pek anlamadığım için öyle dedim , herhangibi problem olmayacaksa asus yerine farklı marka olabilir ama daha iyi olu dersen 2 3 k dan bişi olmaz
  17. B

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

knk pc bu ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah yazılım , grafik tasarım , 3d şekillendiremler le ilgileniyorum boş zamanlarımdada oyun da oynuyorum rica etseö ortalama 60 bin civari intel li nvıdıa lı güzel bi sistem söyleyebilirmisim
  18. B

knk ben pek anlamıyorum ama daha az sorunsuz dediler bana ondan dolayı
  19. B

hacım asus tercihim olur sağolasın öneri için ama bunu en verimli nasıl besleriz
Geri