Arama sonuçları: *

1. kediyebagiranadam

Kasa toz alımı için bu kompresör alınır mı?

Hocam o ürünün çok çakması var ve en düşük 1500₺den başlıyor ve puanları düşük. Yani biraz riskli. Ayrıca basınç olayı daha düşük gördüğüm kadarıyla. Çünkü arabada, evde vs de kullanabilme şansım var. Hem temizleme hem üfürme işlevi görüyor 1770460720 Memnun musunuz hocam
  2. kediyebagiranadam

Hocam almışken tam alayım istiyorum 1770430802 @DogancanYr @DonYılmaz Attığım modeli değerlendirir misiniz?
  3. kediyebagiranadam

Benim attığım mı yoksa sizin attığınız mı daha basınçlı hava üflüyor hocam?
  4. kediyebagiranadam

Merhabalar, kasa toz temizliği için kompresör almak istiyordum, şöyle bir model buldum elektrikli. Sizce alınır mı? Lunatic PM-600w Kompresör...
  5. kediyebagiranadam

Buhar Patlamaları(lav-deniz) Kuran Mucizeleri 14

Üslup bağırttı ahahahahaha :) Zeka, vizyon ve kültür seviyeniz belli hocam kusura bakmayın ama sizi ciddiye alıp bir tartışmaya girmem.
  6. kediyebagiranadam

Hocam ayrıca bu kadar İslamın hak din olduğunu kanıtlama çabası içerisindeyken Yahudi bir aktörü profil resmi yapmak nasıl bir his? 1768093340 Arkadaş Kültür Sanat Eğitim Başlığı altında Felsefe alt başlığına konu açmış, fikrini eleştirdik diye engelledi beni ajahahaha :)))
  7. kediyebagiranadam

Su patlamaları açıkça Kuranda geçmemektedir. Kuranda geçseydi bizzat tarifi, bilimsel açıklaması detaylıca verilirdi. Sizin yaptığınız 1400 yıl önce yazıldığı iddia edilen bir metine günümüz bilimi ile bilimsel kılıf uydurma çabası. Bende yazayım o zaman. Suyun ağlaması.... 2000 sene sonra su...
  8. kediyebagiranadam

Stanley Koruma Termos Kılıfı 317 TL

Hocam sen önce şu üslubunu düzelt sonra kapitalizm eleştirisi yaparsın.
  9. kediyebagiranadam

1 Sene önce ekran silmek için aldığım 2 bezi 3 aydır evde arıyorum bulamıyorum örneğin. Bezler 150-200TL 4 dolar bir şey kısacası. Değer mi 4 dolarlık bir şey için bu kadar aramak? Evet değer. Çünkü bu kişinin verdiği değer ve bakış açısı ile ilgili. Açıkçası parasından değil ziyan olmasından...
  10. kediyebagiranadam

Hocam tutum meselesi bu. İnsanların maddi varlıklarından bağımsız olarak 50 dolar ödediği bir ürünü 10 sene kullanmak isteyebilir bu gayet normal değil mi? Bu fakirlikten mi doğuyor sadece. Alakası yok. Ben aldığım ürünü muhafaza ve uzun süreli kullanmak istiyorum. Hem bu sayede atık oluşumunu...
  11. kediyebagiranadam

Klavye önerir misiniz? ??

Hocam Monster almanızı tavsiye etmem. Çevremde Monster markasının ürünlerini kullanan kim varsa bir tane bile memnun kişi görmedim duymadım bilginiz olsun.
  12. kediyebagiranadam

Intel piyasaya sağlam dönüyor 🔥

İntel dünya firması. AMD'nin yükselişi ve rekabet gücü hoşuma gitse de İntel benim için hep başka bir seviye :)
  13. kediyebagiranadam

Virüs mü anlayamadım yardımcı olur musunuz?

Dayimin telefonuna com.xiaomi.NetworkBoost adresinden şöyle bir bildirim geliyor ve arda 30-40 defa. Ben yüzde 90 virüs olduğunu düşünüyorum. Xiaominin orijinal boostu değil gibi. Ne önerirsiniz, ne değildir ne yapmalıyım
  14. kediyebagiranadam

Yardım 5060 ti 16gb için monitor

Hocam vicdanen rahatsızım demişsiniz o çok hoşuma gitti. Aranızda bir bağ kurduysanız "Örneğin benim monitörü evi temizlerken sağ üstünü çizdim yanlışlıkla, şimdi sıfırı ile değiştirelim deseler istemem. imzamı atmış gibi oldum ve ölü piksel yok :)" ve ikinci monitör olarak iş görecekse kalsın...
  15. kediyebagiranadam

Yardım 5060 ti 16gb için monitor

Hocam 5060ti 16 gb var bende de. Oyun anlayışlarımız da benzer. Kesinlikle 2k monitör alın. Kesinlikle değer.
  16. kediyebagiranadam

ATA AÖF Bütünlemeye Girebiliyor muyum?

Hocalarım selamlar. Ata AÖF Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi vizelere girdim gayet iyi geçti. 4 gün sonra da finaller var ama işlerim dolayısıyla iyi çalışamadım. 8 dersten 3-4 tanesinden kalabilirim gibi duruyor. Sorum şu; Kaldığım derslerden yahut genel olarak notumu...
  17. kediyebagiranadam

Öneri 1000tl altı mikrofon önerisi

Anladım Nvidia Broadcast kullanamazsınız, onu öğrenmek için sormuştum. Aklınızda başka hangi modeller var araştırdınız mı? Hangileri kafanıza yatıyor
  18. kediyebagiranadam

Çözüldü✓ Sizce iade olmalı mı kalmalı mı ?

Hocam biraz size bağlı bu karakterinize bağlı. Kimisi var "ben" kullandıkça alışır amaaan uğraşmayayım haftalarca der kalsın bende diye düşünür. Kimisi için o 1 ölü piksel dert olur, gün geçtikçe gözüne batar ileride de keşke iade-değişim vs yapsaydım diye pişman olur. Kendinizi siz tanıyorsunuz...
  19. kediyebagiranadam

Öneri 1000tl altı mikrofon önerisi

Rica ederim. Bu fiyat bandında gürültü engelleme özeelliği bulamazsınız hocam. Bulsanız bile iş görecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Bu fiyat bandında giriş seviyesi mantığı ile düşünmek en doğrusu olacaktır. Ama bir araştırın tabii ki. Belki 2-2.5k bandında birkaç tık üstünü bulabilirsiniz...
Geri