Arama sonuçları: *

1. L

3.kez mezuna kalmak?

abi benim hedeflediğim bölüm sizinkine göre kıyasla açıkçası biraz daha kolay çünkü dil olduğu için önü açık ama size de katılıyorum her ne olursa olsun artık bu devirde bir çok şey torpille gerçekleşiyor ve eskisi gibi bir çok şeyin önü kapandı artık
  2. L

3.kez mezuna kalmak?

hocam söylediklerin mantıklı. zaman geçtikçe stresin artması, çalışmanın zorlaşması kısmına da katılıyorum. ama sanırım bendeki inat biraz farklı çalışıyor :) geçmişte aksayan çok şey oldu ama bu sene daha bilinçliyim ve neyin eksik olduğunu daha net görüyorum. olur olmaz bilmiyorum ama...
  3. L

3.kez mezuna kalmak?

ortak düşüncelerimiz aynı fikirde kullandığınız nickte eski kullandığımdan forumlarda kullanıyordum :D güzel tesadüf oldu özelden yazabilir misiniz
  4. L

3.kez mezuna kalmak?

teşekkür ederim fikriniz için
  5. L

3.kez mezuna kalmak?

ingiliz dili edebiyatı istiyorum bölümden mezun olup yüksek lisans yapıp akademisyen olmak veya diploma ile yurt dışına iltica etmek
  6. L

3.kez mezuna kalmak?

herkesin hayat getirisi farklı, şuan benim durumumda olan biri için maalesef diploma şart
  7. L

3.kez mezuna kalmak?

Öncelikle bu mesajı okuyacak arkadaşların bilgisi sahibi olup bu konuda önerisi olursa çok teşekkür ederim. Gerçekten fikir ve önerilerinize çok ihtiyacım var. Çünkü çevremde bu konuları konuşabileceğim, dertleşebileceğim bir ailem ya da arkadaşım yok. Bu sene üçüncü kez üniversite sınavına...
Geri