Arama sonuçları: *

1. nighthemy

DDR4 sistemi DDR5'e yükseltmek

Rica ederim hocam. Zaten Ryzen 5 9600X alabilirim, şu an piyasada mevcut ve benim ihtiyaçlarımı karşılayacak seviyede. Ama bu işlemciyi alırken bir yandan da ileride 9900X ya da X3D modellerine geçiş yapabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. O yüzden anakart tarafında güçlü bir X870 ya da...
  2. nighthemy

Zen 5, AMD'nin en yeni işlemci mimarisi. Şu anda piyasada olan Ryzen 7000 serisi (örneğin 7500F, 7600X, 7700X gibi) işlemciler Zen 4 mimarili. Ben de 7600X siparişi vermiştim ama yeni gelen Zen 5 mimarili işlemciler çıkmak üzere olduğu için iade talebi oluşturdum. Zen 5 mimarili işlemciler...
  3. nighthemy

X3D işlemciler çok pahalı bütçeme uygun var mı? Ram konusunda haklısın rgbli bir ram arıyordum en uygun karşıma çıkan buydu. Teşekkür ederim cevabın için
  4. nighthemy

Merhaba, Sistemim şu an DDR4 ve DDR5'e yükseltmek istiyorum beni uzun yıllar götürmesini istiyorum. Sistem özelliklerimi aşağıda belirteceğim. Anakart ve işlemci konusunda çok kararsızım. X870 veya X870e chipsetli anakartları düşünüyorum. Bluetooth ve Wi-Fi'da istiyorum. Elimde şu an 3 tane...
Geri