Arama sonuçları: *

1. Z

Oyunlarda Ekran Donması ve GPU Çökmesi Sorunu – PSU Kaynaklı Olabilir mi?

Hayır rust oynamıyorum.Pubg,CS2,GTA 5 bunlarda donuyor hatta OCCT testinde bile donuyor onu geç masaüstünde bile donuyor. 1756567374 böyle bir şey geldi pc ye.
  2. Z

Denemedim ama sizin için bir deneyim. 1755713020 Dostum daha yeni format attım sadece steam yükledim oyunumu oynadım yinede donma devam ediyor 1755713452 Reyis burda neyi seççem bide ben oyun oynayamıyorum diye eski ekran kartını taktım geri benim ekran kartını takmam gereklimi ?
  3. Z

Sanmıyorum kral eski en iyi çalışabilen sürümü yükledim yine donuyor, üstüne başka bilgisayarda denedim onda hiç bir şey olmadı.
  4. Z

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 aydır yaşadığım ve bir türlü çözüm bulamadığım bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim. Sistem Özelliklerim: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: XFX Speedster SWFT 309 Radeon RX 6700 XT Anakart...
  5. Z

Çözüldü✓ OYUN OYNARKEN PC DONUYOR

Tamamdır, bugün çok yardım ettiniz teşekkür ederim iyi akşamlar
  6. Z

Tamamdır hocam çok teşekkürler 750 W cok olmaz mı ?
  7. Z

Valla reyis senin dediğini yaptım ve oyunum takılmadı çok teşekkür ederim.1 haftadır bunla uğraşıyodum senin sayenle çözdüm allah ne muradın varsa versin sana.Valla benim için 3 bin lira bütçem var.
  8. Z

Hemen denicem ve bana nasıl bir PSU önerebilirisniz ?
  9. Z

Hocam her oyunda oluyor bu sorun, amd yazılımı son sürüm ve psu markası ATOM V2V650W diyor
  10. Z

Merhaba arkadaşlar konuyu özet geçiyim; oyunun ortasında pc donuyor ve sesler loop olmaya başlıyor, reset atmadan düzelmiyor. Sistem parçalarım: ANAKART: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 EKRAN KARTI: XFX SPEEDSTER SWFT 309 RX 6700 XT CORE RX-67XTYJFDV 192 Bit GDDR6 12 GB İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5...
Geri