Arama sonuçları: *

1. N

Sistemi her açtığımda anakart bütün parçaları tanımlıyor

Merhaba, Yeni sistem aldım alalı 1 ay oldu BIOS güncel bütün driverlar güncel yazılımları mevcut sistemde herhangi bir sorun şu an yok fakat sistemi her açtığımda anakart bütün birleşenleri kontrol ediyor 20 saniye boyunca önce turuncu bir ışık yanıyor sonra kırmızı ve sonra beyaz ve sonra...
  2. N

Kasadan gelen uğultulu ses

Nzxt h9 flowda ki üst delikli kapak filtresi uyara mı hocam
  3. N

Kasadan gelen uğultulu ses

Merhaba kasamdan uğultu sesi geliyor ben başta fanlardan ve PSU'lardan şüphelendim hepsini tek tek test ettim ve durdurdum ama ses devam ediyordu sonra bir anda kasanın üst kapağını çıkardım ve ses kesildi ama geri takınca ses çıkmaya devam ediyor bunun sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor...
  4. N

PSU dan uğultu sesi geliyor

Corsair CX650 +80 bronze hocam
  5. N

Güncelleme: Ses büyük ihtimal psu dan bütün fanları durdurup test ettim ses hala gelmeye devam ediyor
  6. N

Hocam kasada ki bütün fanları tek tek durdurdum ve nzxt nin fanlarına bakarken 1200 rpm ye sabitlendiğini gördüm fanlar 1200 rpm de çalışıyordu şemayı düşürünce ses kesildi gibi görünüyor 1754224485 Hocam önce kasada ki tüm fanları tek tek durdurdum ve nzxt nin cam yazılımından fanların 1200...
  7. N

Psu ya yaklaştığım zaman daha çok ses geliyor hocam büyük ihtimal PSU dan geliyor kasa filan yer şey sıfır
  8. N

Hocam bu ses nereden geliyor olabilir ilk defa duyuyorum böyle bir ses daha önce hiç başıma gelmedi
  9. N

Merhaba İtopya üzerinden sistem topladım fakat sistemi çalıştırdığım zaman tuhaf bir uğultu çıktığını fark ettim PSU'dan geldiğini düşünüyorum yaklaşınca ses daha çok geliyor sistem boştayken bile bu ses geliyor ne yapmalıyım bir zararı var mı İtopya bir sorun görmedik deyip yolladı ses rahatsız...
  10. N

Asus Rog strix B850-E vs Asus Rog strix B850-F

Anakarat indirimdeyken almıştım hocam arada 4 k zarar olur itopya da B850-F nin daha üst olduğunu söylüyordu hatta b850-e yi istediğim de o daha çok uyuşuyor dediğim de 3 bin vermeden değişim yapamayız b850-E için dediler ne yapmalıyım bu durumda
  11. N

Asus Rog strix B850-E vs Asus Rog strix B850-F

Merhaba İtopya üzerinden sistem satın almıştım fakat anakartım olan ASUS ROG STRIX B650E-F arızalı çıktı ve değişim için rapor aldı fakat İtopya ürünün stokta olmadığını belirtti ve muadil ürün de olmadığı için bir üst model ASUS ROG STRIX B850-F'yi ücretsiz olarak teklif etti fakat ASUS ROG...
  12. N

İtopya sistem mağdurluğu

Merhabalar bir kaç ay önce itopya üzerinden sistem sipariş ettim ve 2-3 hafta içinde elime ulaştı fakat sistem ilk geldiği zaman mavi ekran hatası veriyordu ve anakart kendi yazılımından donanımları görmüyordu ve işlemci boşta 60-70 derece çalışıyordu bu durumu itopya ya bildirdim ve "Bize...
Geri