Arama sonuçları: *

1. H

Bugün [email protected] tarafından şüpheli bir mail aldım

Doğrudur fakat dediğim gibi dekontta yazan numarayla iletişime geçtim yazan saatte aynı miktarda arkadaşına transfer yaptığını söyledi, isim soyisim de aynı ikimiz de şaşırdık.
  2. H

Cevaplar için teşekkür ederim, dün komik bir olay yaşandı. Mail sahte değil gerçek bu arada çünkü başka esnekpos kullanan kişilere gelen dekontlara internetten baktığımda benimle birebir aynıydı ve dekont sitesi de esnekposa ait. Dekontta adıma yazan numarayla iletişime geçtim, arkadaşla isim...
  3. H

Cevaplar için teşekkür ederim, dün komik bir olay yaşandı. Mail sahte değil gerçek bu arada çünkü başka esnekpos kullanan kişilere gelen dekontlara internetten baktığımda benimle birebir aynıydı ve dekont sitesi de esnekposa ait. Dekontta adıma yazan numarayla iletişime geçtim, arkadaşla isim...
  4. H

Başlıkta belirttiğim gibi bahsettiğim mail adresinden bugün adıma esnekpos aracılığıyla 390TL'lik bir ödeme yapıldığı söyleniyor. Direkt dolandırıcı olduğunu düşündüm ama maildeki dekont linkine girince şöyle bir manzarayla karşılaştım. İsim soyisim dışında buradaki bilgilerin hiçbiri bana ait...
Geri