Arama sonuçları: *

1. T

Pubg oynarken belirli bir süre sonra pc nin donması

Selamlar PC pubg oynarken 4-5 el atıyorum. Ardından oyun ve PC birden kitleniyor. Restarttan başka çözüm kalmıyor. Donanımların tamamı güncel. TP harici bir uygulama çalışmıyor. sıvı soğutmadaki ekran bile donuyor. Hiçbir harekete tepki vermiyor. Yaşayan veya problem nerde yardımcı olabilecek...
  2. T

Çözüldü✓ R7 9800X3D 4 çekirdek olarak görünüyor

Bunu zaten yaptım hocam. Ve sonuç değişmiyor.
  3. T

Çözüldü✓ R7 9800X3D 4 çekirdek olarak görünüyor

Merhaba, İşlemcim cinebench, cpu-z ve görev yöneticisnde 4 çekirdek, 8 mantıksal işlemci olarak görünüyor. Pc de bir problem olduğunu hissediyorum. Sistem yapılandırmasında 8 çekirdeğe çıkardım bios günce versiyonda. Bios configlerini default ayara getirdim yine olmadı. Problem nerde? bilen var...
  4. T

Pubg Oyundayken Donma Sorunu

Selamlar PC pubg oynarken 4-5 el atıyorum. Ardından oyun ve PC birden kitleniyor. Restarttan başka çözüm kalmıyor. Donanımların tamamı güncel. TP harici bir uygulama çalışmıyor. sıvı soğutmadaki ekran bile donuyor. Hiçbir harekete tepki vermiyor. Yaşayan veya problem nerde yardımcı olabilecek...
  5. T

Yardım Pubg Ekranda ışık çıkması hk.

Ekran kartı veya işlemci ile alakalı mdıır sence=?
  6. T

Yardım Pubg Ekranda ışık çıkması hk.

Merhaba, pubg oynarken resimdeki gibi ışıklar çıkıyor. Farkettiğim bu olay sadece miramar da oluyor. Ek olarak resimlerdeki noktadan her geçtiğimde gerçekleşiyor. Bembeyaz ekran bile gördüm. Bu neden olabilir? Sistem: 9800x3d 9070xt ddr5 ram 2k 180hz monitör
  7. T

Yardım GamePower WarCry Edge Kasa tamperli camı nasıl açılır?

Merhaba, Sistem topaladım ve montaj talep ettim. Kasa geldi ama tamperli camı açamıyorum. Zorlasam kırılacak diye çok müdehale de etmek istemiyorum. Bilen var mı? Model: [H3 id='GamePower+WarCry+Edge']GamePower WarCry Edge[/H3]...
  8. T

9070 xt sapphire nitro+

Bios güncel mi?
  9. T

9070 xt sapphire nitro+

Takılmanın ekran kartından olduğuna emin misin?
  10. T

Yardım Türk Telekom Fiber İnternet gecikme sorunu

Mesele upload veya download değil sayın hocam. Çok farklı bir olay bu. İndirmede veya uploadta bir problemim yok.
  11. T

Superonline da olmuyordu. turknet veya netspeed Turktelekom altyapısını kullanıyordu da ondan mı acaba
  12. T

Merhaba Arkadaşlar, Evimde 200lük fiber internet bulunuyor. Download değeri 50mb gibi seyrediyor. Yaşadığım problemden bahsedeyim. Telefonumdan ve pcden (Mac ve windows) örneğin bir siteye girdiğimde veya bir uygulamayı açtığımda geç yükleniyor. Sayfa yüklenme sayıyor. Örneğin Telefonda...
  13. T

Çözüldü✓ MSI Pro X870-P Anakart Bios Ayarları

Merhaba, Aşağıda belirttiğim sistem parçalarını topladım. internette işlemciye göre MSI 'ın bios ayarlarını bulamadım. Yönlendirecek var mı? Çok anlamıyorum. MSI PRO X870-P R7 9800X3D DDR5 6400 Hz 2x16 Ram Sapphire Nitro+ 9070 XT Lianlı 360mm soğutucu 6X lianli Fans
  14. T

Çözüldü✓ MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80+ Gold

Merhaba, Aşağıdaki sistem için MSI MAG A850GL PCIE5 850W modelini aldım. Bir sorun olur mu? Problem yaşayacağım bir durum oluşur mu? MSI PRO X870-P R7 9800X3D Sapphire Nitro+ 9070 XT Lianlı 360mm soğutucu 6X lianli Fans
  15. T

Çözüldü✓ Sapphire Nitro + 9070 XT Tavsiyesi Hk.

Sistem daha gelmedi elime. Sapphire için cw sorununu cok görüp endişeye düştüm açıkçası. Bilemiyorum artık nasip diyelim. :)
  16. T

Teşekkür ederim. Peki bu coil whine durumu ekran kartı ilk testlerinde belli olur mu? Yada 1 yıl sonra da ortaya cıkabilir mi?
  17. T

Merhaba, Bu cuma indirimlerinde aşağıdaki sistemi sipariş verdim. Ekran kartı için coil whine yaşayan var mı? Mevcutta kullanan arkadaş bilen memnun kalır mıyım? Aşağıdaki parçaların artı eksi yönleri nelerdir? R7 9800x3D MSI Pro X870-P 32 Ram (2x16) DDR5 6400Hz Sapphire Nitro+ 9070XT MSI MAG...
  18. T

Monster Laptop Kronik Sorunlu mu?

Servis hiçbir zaman kabul etmez
  19. T

PC durduk yere siyah ekran açıp kapatıyor

Açıldığı zamanlar oluyor mu?
Geri