Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Işlemcim boşta 70 derece

garanti devam ediyor 1764529757 birde şimdi güç ayarlarını açtım işlemci prize takılı iken minimum %80 kullanıma ayarlı değiştirmem gerekir mi?
  2. B

yüksek performans modunda doğru. arka planda çalışan uygulamaları nasıl kısıtlayabilirim
  3. B

ama neden 70 derece daha bikaç aylık laptop ilk geldiğinde bu kadar sıcak değildi
  4. B

stant var
  5. B

Merhabalar birkaç ay önce GameGaraj slayer r9t rtx 5060 ve ryzen 8945hx laptobu aldım bir sorun yoktu ancak şu sıralar boşta 70 72 derecelerde. war thunder maksimum ayarlarda 87 derece kötü olduğunu zannetmiyorum ama boşta 70 derecelerde olması sorun yardım lazım
  6. B

Çözüldü✓ Kulaklığım eski model mi YARDIM

şarj kısmı micro usb ise 2020 type c ise 2023 modeldir 1755939409 ve bluetoothu var bluetooth 2020 de yok cihazınız 2023 model
  7. B

Bluetooth kulaklık önerisi

kulak içi bluetooth kulaklık arayışındayım samsung galaxy buds fe kullanıyorum yükseltmek istiyorum BÜTÇE: 5000TL önerilerinizi bekliyorum
  8. B

Çözüldü✓ İşlemcim ekran kartına yeter mi? (Darboğaz yapar mı?)

bu sefer ekran kartı darboğaz
  9. B

Çözüldü✓ İşlemcim ekran kartına yeter mi? (Darboğaz yapar mı?)

knk ne yaptın :) 7800x3d 4060ti biraz fazla değilmi yauw :D
  10. B

60 Bin TL'ye laptop önerisi

bundan iyisi bu fiyata yok 3k daha çıksan çok rahat edersin
  11. B

Laptopum oyun oynarken kendi kendine ekrananı göz kırpar gibi kapatıp açıyor

kimi arkadaşlarda laptopun ekranı gidince geri gelmeme sorunu da oluyormuş senin sorun gene kullanmana engel değil. hayırlısı olsun
  12. B

tam olarak bilmiyorum ama bir başka konuda arkadşın birindede bu sorun olmuş yetkili servise göndermiş ve söküp yollamışlar sonra limitlenmiş
  13. B

hp victusların s0 ve r0 ile başlayan modellerinde bu sorun kronik hall sensörü heatsinkin yanına koymuşlar bu yüzden böyle bir sorununuz var çözümü var hall sensörü sökebiliyorlar ancak bu seferde ekran kartı ve işlemci kendini sınırlıyor yanlış bilmiyorsam 45w olması lazım geçmiş olsun
  14. B

Bu fiyata alabileceğim en iyi laptop önerisi

anakart arızası var
  15. B

Bu fiyata alabileceğim en iyi laptop önerisi

docc, knk bu fiyatlarda oyun için acer nitro ve lenovo loq serisinden başka şansın yok loq serisinde kronik dolu acer nitroda kronik yok bu fiyata acer nitro almanı şiddetle tavsiye ederim 3050li dolu
  16. B

Çözüldü✓ 60.000-65.000max Laptop önerisi

şuan aldım gg slayer r9u bu linki attığın için teşşekkür ederim :) 59.999tl fiyatı ile en ucuz muadilinin 72.500tl olmasından dolayı gg r9u tercih ettim bir hayırlı olsununuzu alırım artık :) herkese tavsiye ederim bu paraya bu özellikler...
  17. B

bu ekran kartına sahip diğer laptoplar 72,500tlden başlıyor ve bu 60.000 gg döktürmüş
  18. B

ben biraz baktımda 300h QHDplus ekran srgb%100 abi bu nasıl laptop en kısa zamanda alacağım
  19. B

kroniği/sorunu var mı? birde 5060ın 4070ten güçlü olduğunu zannetmiyorum bu fiyata 4070 dolu
Geri