Arama sonuçları: *

1. M

Forza horzion 5 hareket edince kontrastlı hareket bulanıklığı oluyor

Arkadaşlar fh 5 te aracın etrafına bakarken her mouseyi çevirdiğimde sanki hareket bulanıklığı varmış gibi oluyor ve yön değişince kontrast artıyor benim tahminim hz ayarında fakat fh 5 te hz ayarlayamıyorum sistemim rtx 3060 12gb amd 5600 16gb ram 180hz tuf gaming ips panel monitör
  2. M

DLLS hakkında minik bir sorum olucak

Arkadaşlar dlssin ne olduğunu anladım az çok biliyorum fakat bir şey geldi aklıma bir kaç youtube videosunda dlss açıkken düşük çözünürlükte olan oyunu hem fpsyi artırıyor hemde daha yüksek çözünürlükte gözüküyor o yüzden sorum şu dlss açıp yüksek çözünürlük değilde orta çözünürlük ayarlarında...
  3. M

Darboğaz yaşar mıyım?

bir sorumda daha 3060 ile dlss4 kullanabilir miyim yt den izlediğim videolardan pek anlamadım
  4. M

Darboğaz yaşar mıyım?

RTX 3060 12 GB VENTUS 2X (OC) AMD RYZEN 5600 3.5GHZ 32MB 6ÇEKİRDEK Dar boğaz yaşar mıyım yardımcı olursanız sevinirim
  5. M

4K-5K arası montör arıyorum biraz acil

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg279q3a-27-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004QLXN0?magaza=Hepsiburada aslında bunu düşündüm fakat 27 inç mi 24 inç mi bilemedim birde 1080 yeterli olur mu acaba 2k ya gerek var mı çünkü asus bu modelinde sadece 24...
  6. M

4K-5K arası montör arıyorum biraz acil

4k-5k arası monitör arıyorum sıkıntı çıkarcak marka olmazsa benim için daha iyi olur
Geri