Arama sonuçları: *

1. swindler

60k bütçeye sistem tavsiyesi

Kendime değil arkadaşa alacağız.
  2. swindler

60k bütçeye sistem tavsiyesi

60k belki bir iki oynar bu bütçeye sadece kasa ne alınır?
  3. swindler

Bunlar virüs mü sorun yaratır mı?

Sideloader kullanıyordumda acaba zararlı yazılımmı var içinde. Karantinaya al dedim yeterli olur mu?
  4. swindler

Bunlar virüs mü sorun yaratır mı?

MalwareBytes dan scan yaptım şunlar çıktı yanlış tespit mi yoksa gerçekten sorun çıkarırlar mı? En alttaki öbürlerinden farklı.
  5. swindler

500Tl bluetooth kulaklık önerisi

https://www.hepsiburada.com/qcy-melobuds-n30-adaptif-anc-bluetooth-kulaklik-4-mikrofon-cift-cihaz-destegi-ipx4-p-HBCV00007PNRJG?magaza=Hepsiburada Hangisi daha iyidir? Ben önceden qcynin bi silikonlu kulaklığını kullanmıştım sürekli düşüyordu sonra samsungun kullandım düşmedi. Bunlarda düşer...
  6. swindler

500Tl bluetooth kulaklık önerisi

Beyler bütçem kısıtlı ama şuan çok lazım kulaklık. Mikrofonu için ve dışarı sesini kesmesi için. Çok şey beklemiyorum ama bu bütçelerdeki en iyi kulak içi kulaklığı atarmısınız.
  7. swindler

Sim kart takılan yetişkin saati

Link atabilirmisiniz
  8. swindler

Sim kart takılan yetişkin saati

Beyler sim kart takılan ve hücresel veri paylaşımı yapabilen bi akıllı saat varmı hiç biliyormusunuz?
  9. swindler

YD iphone toplam kaç ay kullanım sürem var?

Esim kullanamıyormuyum ben
  10. swindler

YD iphone toplam kaç ay kullanım sürem var?

14 pro maxim var iki fiziksel sim girişi var. Normalde insanların tek sim girişi ile şöyle bahsettiklerini görüyordum 4 ay fiziksel 4 ay e sim ile yıllık 8 ay kullanım süren var. Bende iki fiziksel oldugu icin benim toplam e sim ile 12 ay mı oluyor?
  11. swindler

YD iphone alırken parça değişimini nasıl kontrol edeceğim acil.

YD 14 pro max alıcam toplamamı diye nası kontrol edicem yanımda laptop gotursem programla falan ediliyormu.
  12. swindler

❌İndirim Bitti! Royal Canin British Shorthair İçin Yaş Kedi Maması 12 X 85G 140tl

Hocam biara bi haber görmüştüm royal canin ile alakalı hijyenden baya uzak olduğuna dair. Dediğim gibi tam bilmiyorum doğruluğunu.
  13. swindler

❌İndirim Bitti! Royal Canin British Shorthair İçin Yaş Kedi Maması 12 X 85G 140tl

Bu firma baya güvensiz diye biliyorum. Biara bazı haberler çıkmıştı ne kadar doğru bilemiyorum.
  14. swindler

🔥İndirim KIZILAY Soguk Cay 1lt 15 TL Tarim Kredi Markette

Çektigin fotograf çok hosuma gittigi icin bitane alıcam
  15. swindler

G733 İçin Orjinal Ped Nereden Bulabilirim

Internete gir yaz al bitanesini cok onemli degil bende de g733 var pedleri yirtilinca internetten aldım bayadır kullanıyorum bir farkı yok.
  16. swindler

Thh ye başvuru yaptım ama param iade oldu

Roboturkiye.com
  17. swindler

Hocam cünkü aradigimda tamam busefer hallolacak diyip diyip duruyorlar beyinsiz embesiller bende sürekli ugrasmayayim bidaha thh ile diye kanıyorum bu laflara.
  18. swindler

Beyler bi firmadan yaptığım alışveriş sonrası urünü iade ettim ve bir buçuk ay boyu paramı iade etmediler en sonunda tüketici haklarına başvurdum birkaç gün önce. Şimdi iade etmişler parayı. Ne yapmam lazım? Yani böyle kalmasını istemiyorum çünkü çok yordular ve delirttiler beni parasında...
  19. swindler

Yurtdışı iphoneu yılda kaç ay kullanabilirim?

Ama disari cikinca yapamıyorum o yuzden her turlu bi iphone almam gerekiyor değilmi yanına. Icloud baglamak icin. Iphone 6 falab
Geri