Arama sonuçları: *

1. R

Laptopum oyun oynarken kendi kendine ekrananı göz kırpar gibi kapatıp açıyor

evet o konuda şanslıyım bazı oyunlarda yapıp bazı oyunlarda yapmaması çok garibime gitti bunun bi nedeni var mı acaba fifa oynamak istediğimde sorunla karşılaşıyorum ama valoda bir sıkıntım yok
  2. R

tamamdır çok teşşekürler finallerimden sonra vericem bakalım nolucak
  3. R

servis çözemez mi yani ben kendim açmıycam içini servise götürücem 1748787576 alırken herşeye karşı kasko yaptırdım çalınma kullanıcı hatalarına karşı falan yenisi falan verirler mi yoksa soketi söküp gönderirler mi
  4. R

o zaman garanti servise gidecek bir kaç yazı gördüm servis de sensörü söküp gönderiyo muş veya anakartı değiştiriyolar mış servis sensörü söküp gönderdiğinde dediğiniz gibi ısınma ve performans kaybı yaşamazmıyım acaba neden direkt sensörü değiştirmiyolar yeni sensörde bi 10 ay gitse ben okeyim...
  5. R

internet bakıp yapabilceğim bişey mi ona göre deneyeceğim yardımın için çok teşekkürler
  6. R

https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/2101899647 cihazım tam olarak bu bende servise göndermeyi düşünüyorum üniversite öğrencisi olduğum ve finaller başlayacağı için şuan gönderemiyorum bana lazım oluyor kendisi belki göndermeden sizlerin yardımıyla kendim çözebilirim diye...
  7. R

Herkese merhaba arkadaşlar son bios(yapalı 1 ay olmuştur) güncellemesini pc kendi kendine yaptı ve bir haftadan beri şöyle bir sorun oluşmaya başladı cyperpunk 2077 ve fc 24 oynarken laptopum ekranını kendi kendine kapatıyor(valorant alen wake remake oynarken yapmıyor) ilk başta göz kırpar gibi...
Geri