Arama sonuçları: *

• Users: QRoy
  • Order by date
  1. QRoy

Çözüldü✓ Bu işlemci bu ekran kartı ile uyumlu çalışır mı ? (Darboğaz Yapar mı)

Gerçekten güzel bir anakartmış bi inceleme videolarına da bakayım🙏🏻😇 Ve bu wifi denen şey nr acaba anakartlar da pek bilgim yokta hani bi avantajı var mı internet çekimine😇?
  2. QRoy

Teşekkür ederim ama işlemcim, ekran kartımı, ramleri, kasamı ve Psu forumlardan fikir sahibi olup karar verdim ve videolarını izledim hoşuma gidenleri seçtim ve yine de teşekkür ederim ilginiz için sadece anakart kaldı onu da umarık çözeriz 😇🙏🏻
  3. QRoy

Rica etsem örnek verebilir misiniz çok kararsız kaldım fiyat 9500TL yi geçmese yeter😇 İstediğim özelliklerde şunlar: Ekran kartı 5.0 16x PCIe destekleriği için anakartında 16x PCIe 5.0 olmasını istiyorum Ram slotu 4 tane olmasını ve DDR5 İşlemciye uygun AMD Ryzen 7 7800X3D 125W Anakart...
  4. QRoy

Anakart olarak şunu tercih ettim🫠😇 https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b850-plus-csm-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1045616935.html
  5. QRoy

AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray bu işlemciyi alıcam galiba bir kaç videosunu izledim oyun perfonmansı güzel hoşuma gitti. acaba ekran kartı ile uyumlu çalışır mı onu merak ettim. acaba darboğaz yapar mı? :monkahmm: :monkahmm: :monkahmm:
  6. QRoy

Anladım efendim teşekkür ederim o zaman ryzen bakıcaz artık 🙏🏻❤️
  7. QRoy

Neden 14. Neslin alınmaması lazım bana sçıklayabilir misiniz ? Bir kaç arkadaşım daha dedi ama sorduğumda anlatmadılar slma sadece dediler. Beni aydınlatır mısınız🙏🏻 1748984375 Teşekkür ederim efendim 🙏🏻
  8. QRoy

Intel® Core™ i7 processor 14700K 33M Cache, up to 5.60 GHz 125W bu işelmci RTX 5060Ti 16GB 180W bu ekran kartı ile uyumlu çalışır mı ? Darboğaz yapar mı ?
  9. QRoy

Çözüldü✓ 5060Ti ekran kartı alıcam ama kasa, 600w psu, SSD, anakart, işlemci ve Ram'e 30.000 TL bütçem var

Evet baktım gerçekten güzel parçalar sadece ufak değişiklik yaptım oda anakart'ı değiştirdim https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-b760m-plus-ii-intel-b760-7200-mhz-oc-ddr5-lga1700-atx-anakart-50126079?magaza=ebz&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel değiştirdiğim...
  10. QRoy

Çözüldü✓ 5060Ti ekran kartı alıcam ama kasa, 600w psu, SSD, anakart, işlemci ve Ram'e 30.000 TL bütçem var

https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/inno3d-rtx5060ti-twin-x3-oc-16gb-gddr7-128bit-ekran-karti/ alacağım site bu 22.832 TL 45 kuruş X2 modeli ile arasın da fiyat farkı çok olmadığından bunu tercih ettim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.:)
  11. QRoy

ÖNEMLİ NOT: KASAM ESKİ ONUDA DEĞİŞTİRMEM LAZIM 600W PSU İLE OLURSA SÜPER OLUR :blobdance::hoba:
  12. QRoy

Herkese öncelikle selamlar. Yeni bir sisteme geçmek istiyorum. Alacağım ekran kartı Inno3D RTX5060Tİ Twin X3 OC 16GB GDDR7 128 Bit'lik bir ekran kartı. Ekran kartını aldıktan sonra elimde 30.000 TL kalıyor o yüzden biraz kararsız kaldım. Bilgili ve sistemden anlayan güzel - yakışıklı kardeşlerim...
  13. QRoy

Çözüldü✓ İşlemcim ekran kartına yeter mi? (Darboğaz yapar mı?)

Anladım reis senin dediklerine bakıyorum şuan teknik özellikleri gerçekten güzel. Ben şimdi şöyle bi anakart buldum da PCI express ne bulamadım 4.0 mı 5.0 mı? Şuan alacağım 4060ti pcı express 4.0 uyumlu Bu anakartta uyar mı sence reis ? Anakart - ASUS ROG STRIX B860-A
  14. QRoy

Evet 1 ay sonrada onları değiştiricem Anakart İle İşlemciye 27.000 Bütçe ayırabiliyorum anca 1748801992 Teşekkür ederim hem size hem de @ege1881 'e aldığım zaman ona dikkat edicem
  15. QRoy

Tamam teşekkür ederim reis zaten genel olarak Valorant veya ETS2 oynuyorum 1 ay idare etse sistem öyle bana yeter pekiya bana bu alacağım ekran kartının yanında önerebileceğin Anakart ve İşlemci var mı? Bütçe 27.000
  16. QRoy

Ama mecburen 1 ay öyle kullanıcam sizce bir soeun teşkil eder mi ?
  17. QRoy

ZOTAC GeForce RTX 4060 TI GAMING 16GB GDDR6 128Bit NVIDIA DLSS 3 Ekran Kartı alıcam ama işlemcim ile ana kartımın modelleri şu darboğaz yapar mı ? İşlemci - İntel Core İ3 9100F Anakart - Asus Prime H310M-K R2.0 MicroAtx Şuanki Ekran Kartım - Artek Cyclops Nvidia GeForce GT730 4GB Yakın zaman...
Geri