Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Ssd nereye takılıyor??

Crystaldiskmark uygulamasıyla tek tık.
  2. T

Windows kendine ayırıyor o kısmı büyük ihtimal diğer ssdniz 512 veya 480 GB dır ondada gördüğünüz üzere 464 GB yazıyor normal.
  3. T

Windowsun kendi sitesinden flashdiske direk yazdirabilirsin. Youtube da var videoları
  4. T

Bilgisayar bir anda donup kitleniyor

Texture larla alakalı bi hata olabilir veya shaderla alakalı oyun içinde varsa sıfırlama bi deneyin olmazsa silip yüklemeyi deneyin appdata dosyalarını da kaldırarak.
  5. T

Windows 10 Kullanıyorum Windows 11'e Geçiş Yapmalımıyım?

Daha güncel olursun sisteminde güncelse iyi olur. Yakında Windows 10 un güncellemelerini keserler.
  6. T

Windowsu kopyalamak sıkıntılar doğurabilir. Yapabileceğin en iyi şey o SSD ye yeni windows kurup atmak istediğin dosyaları yeni windowsa kopyalayıp eski windowsun olduğu SSD yi biçimlendirmek.
  7. T

10. Saniyeden itibaren izle
  8. T

Ryzen 7 7700X İle RX 7800XT 1080p de darboğaz yapar mı?

Tam olarak yapmadığına nasıl kanaat getirdin sistemini görmeden
  9. T

R5 5600'den 7500F'e geçmeye değer mi?

Geçmeye değer fakat bütçe lazım ddr4 ten 5 e geçerken anakart ve ram de değişmeniz gerekecek. O nedenle bütçenize göre hareket edin.
  10. T

Yardım Bios güncellemesi çok kısa sürdü

Windows arama kısmına dxdiag yazınca orada bios sürümü yazıyor. Eğer yüklediğiniz sürümle isimleri tutuyorsa normaldir çok uzun süren bir işlem değil zaten 1 MB bile olmayan bir dosya
  11. T

MSI MAG274QRF-QD ekranda kararma oluştu.

Kaç yıl oldu alalı ki? Garantisi devam ediyordur senin hatan değilse para talep etmezler.
  12. T

Kingston KC3000 SSD Sahte mi? Kod Çıkmadı

Bende aynı yerden aldım hatta kafamdaki soru işaretleri gitsin diye tedarik ettikleri yeri sordum pazarlama çok yardımcı oldu. Bana tedarik ettikleri asnet bilişim ile aralarındaki sanal faturayı gönderdiler. Zaten kendileri de iş ortağı görünüyor Kingston ile orjinal ürün.
  13. T

Elden Ring alınır mı

Orası sana kalmış ama oyunda buildini kendin seciyorsun. Bu da oyunu sürekli oynanabilir kılıyor. Souls hastasıysan 10 defa da bitirebilirsin örnek olarak arkadaşımın 1000 saati var diğer oyuncularla ws atmayı seviyor.
  14. T

Düşük gpu ve cpu kullanımı ve düşük fps

Yani bı sorun yok gibi ama işlemciyi sanki 5600 / 5600x yapsan sistem rahatlayacak gibi
  15. T

Elden Ring alınır mı

El ne der onu pek bilemedim ama Elden Ring net alınır.
  16. T

Yeni ekran kartı aldım bilgisayarım deli gibi kasmaya başladı

https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ Ddu yu indirin silinecek driver AMD - Gpu olarak seçin hatta silmişken ikisini birden silip tekrardan 4060 driverini kurun.
  17. T

Yeni ekran kartı aldım bilgisayarım deli gibi kasmaya başladı

Eski kartının driverini sildin mi?
  18. T

Çözüldü✓ Yeni aldığım 4070 superi iade edip 5070 almalı mıyım?

Sence tavsiye edilen satış fiyatı ülkemizde ne kadar geçerli olacak. Yeni yılda fiyatlar ne kadar artacak. Onu bi tartmalısın
  19. T

1080p TN MONİTÖRDEN 2K İPS'e GEÇMEK

Kardeşim 2k monitör güzeldir hojdir fakat onu yeterli derecede besleyecek sistem olmadığı sürece boştur. 2k düşündüğün gibi 1080p monitörü gpu ölçeklemesi yaparak yukselttiğinde aldığın gibi olmayacak filmlerde videolarda 2k çözünürlüğe almadığın sürece videoyu görüntü daha kötü olacak...
  20. T

Çözüldü✓ 5700x3d ramlari 3200 den 3600 e çekemiyorum

Anakartinizda problem olabilir a1b2 biraz garip geldi. Bios güncellemeyi deneyin olmazsa yetkili servis gibi duruyor
Top Bottom