Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayarım Durduk Yere Restart Atıyor

PSU ma bakmak bende isterdim ama sistemi hazır aldığım için pek bir bilgim yok. Kasayı açıp bakmayı denedim fakat etiketin olduğu tarafı açamıyorum fotoğraftaki sağ yeri açmam lazım. Tek bilgim hazır aldığım yerde yazdığı kadarıyla bu : Cougar Archon 2 CGR-5CC5B-MESH-RGB 650W 80+ Mid Tower
  2. T

Yok ama önceden hiç olmuyordu son 1 haftada olmaya başladı bu hata. Akım sorunu sonradan gelişebilen bir şey midir?
  3. T

Bilgisayarım hiç alakasız zamanlarda bir anda restart atıyor oyun oynarken de olabiliyor, video izlerken de boşta dururken de. Mavi ekran fln değil direk siyah ekran sonra açılıyor. Aşağıya her restart yediğimde olay görüntüleyicinde olan hataları bıraktım. Sıcaklıklarda bir sıkıntı yok...
  4. T

Bilgisayar Rastgele Bir Zamanda Restart Oluyor

Sıcaklıklarda bir sıkıntı yok. Overclock yapmadım. Bios güncellemesini şimdi yapmak istemiyorum çünkü restartı ne zaman atıcağı belli olmuyor bios güncellemesinde atarsa yanarım. Ramleri test edicem uzun süreli olduğu için bugün test hakkında cevap verebileceğimi sanmıyorum ama yazıcam. Ben bir...
  5. T

Bilgisayar Rastgele Bir Zamanda Restart Oluyor

Geçen işlemciye termal macun değişimi yaparken işlemciyi çıkarmak zorunda kaldım. İşlemim bittikten sonra pc yi açmaya çalıştım fakat açılmadı biraz araştırdıktan sonra ramlerle alakalı olduğunu ve ramleri çıkar tak yaptığımda düzeldi. Fakat bundan sonra bilgisayar rastgele zamanlarda restart...
Geri