Arama sonuçları: *

1. Pasha41

Sistem siparişi öncesi son bir kontrol/tavsiye rica ediyorum.

şahsen kullanıyorum ve çok memnunum ryzen 5 7500f 5060 ti sistemim var https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-asus-tuf-gt301-argb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,758034138.html
  2. Pasha41

Çözüldü✓ Windows 11'de NVIDIA Shadow Play ses kaydetmiyor

Merhaba herkese iyi sosyaller. Windows 11'e geçtikten sonra NVIDIA Shadow Play ile oyun kaydı alırken videoda hiç ses çıkmıyor. Ne masaüstü sesi ne de oyun sesi videolara kaydoluyor. Mikrofon kapalı kullanıyorum sadece sistem seslerini almak istiyorum ama tamamen sessiz video çıkıyor. Windows...
  3. Pasha41

FurMark Testi normal mi?

oda sıcaklığı ne kadar bilmiyorum ama dışarısı 26 derece gözüküyor ve dediğiniz gibi kasadaki hava akışı çok iyi değil
  4. Pasha41

FurMark Testi normal mi?

hocam şundan kaynaklı olabilir kasa çok havadar değil belki ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum
  5. Pasha41

FurMark Testi normal mi?

klima yok 26 derece oturduğum bölge
  6. Pasha41

FurMark Testi normal mi?

5 dakikalık test sonuçu bu şekilde 78 dereceyi geçmiyor fps 190+ alt tab attığım için 167 gözüküyor 1749900985 10 dakika test sonuçuda bu şekilde
  7. Pasha41

FurMark Testi normal mi?

fotoğrafı yeniledim arkadaşlar
  8. Pasha41

FurMark Testi normal mi?

Yeni ekran kartı aldım ve FurMark testi bu şekilde her hangi bir sorun var mı?
  9. Pasha41

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı takarken ekstra işlem gerekir mi?

teşekkürler arkadaşlar.
  10. Pasha41

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı takarken ekstra işlem gerekir mi?

Selamlar arkadaşlar, sistemime eski ekran kartım olan NVIDIA modelini çıkarıp, yine NVIDIA markalı yeni bir ekran kartı takacağım. Sormak istediğim şey şu: Kartı değiştirdikten sonra driver (sürücü) tarafında veya başka bir konuda ekstra bir işlem yapmam gerekiyor mu? Yoksa tak-çalıştır şekilde...
  11. Pasha41

Çözüldü✓ Palit RTX 5060 Ti 16GB Alınır mı? Uzun Vadede Ne Kadar Mantıklı?

hocam kartı satın aldım gelince bakıcaz durumuna umarım uzun sürede sorun çıkartmaz
  12. Pasha41

Çözüldü✓ Bu sistemim RTX 5060 Ti ile uyumlu mu?

Yani tam performans alamayız mı demek istiyorsunuz? Mesela normalde 200 FPS alabilecekken, bu işlemciyle 100 FPS alırız gibi mi?
  13. Pasha41

hiç mi beslemez illa değiştirmemiz mi gerekiyor
  14. Pasha41

Selamlar herkese, Yeni bir ekran kartı aldım ancak sistemimle tam uyumlu olur mu emin olamadım. Kimileri darboğaz yaşarsın diyor, kimileri ise sorunsuz kullanırsın diyor. Bu yüzden kararsız kaldım. Sizce herhangi bir uyumsuzluk veya darboğaz sorunu yaşar mıyım? Aldığım ekran kartı: Palit...
  15. Pasha41

açıklayıcı yorumun için teşekkürler öncelikle söylediğiniz 3'lüyü değiştirme gibi bir şansım yok şuan için uzun yıllar (3-4 yıl) belirtmiş olduğum sistemi kullanmak zorundayım
  16. Pasha41

AMD ekran kartı almayı düşünmüyorum mevcut işlemci ve anakart ile 5060 Ti modeli uyumlu şekilde çalışıyor olarak gözüküyor araştırdığımızda o yüzden verim kaybı yaşayacağımı sanmıyorum
  17. Pasha41

şuan için anakart ve işlemciyi değiştirmem mümkün değil
  18. Pasha41

evet kullandım ve hala daha kullanmaya devam ediyorum ama malum güncel oyunlar için yeterli olmuyor artık
  19. Pasha41

kullanıyomusun şuan ekran kartını yoksa yeni mi satın aldın? kullanıyorsan memnunmusun genel anlamda tecrübeni paylaşırmısın rica etsem
  20. Pasha41

hocam çoğu oyunda iki kartda aynı performansı veriyor bazı oyunlarda nvidia öne geçiyor bazı oyunlarda amd o yüzden aralarında sadece fiyat farkı var daha öncesinde hiç amd kart kullanmadım o yüzden almak istemiyorum teşekkürler yorumun için.
Geri