Arama sonuçları: *

1. kafayiyersin

Gamermarkt icra ve dava tehdidi

Sen niye ödüyorsun?
  2. kafayiyersin

Gamermarkt dava tehditi

Ben ödemedim muhtemelen ilamsız icra başlatacaklar. Henüz ortada bir şey yok. 1000 liralık hesaba 4500₺ istedikleri an kaybettiler. Hadi bu farkı istiyorsun bir dayanağı olsun.
  3. kafayiyersin

Gamermarkt Satış Sözleşmesi

Sensin bro (y)
  4. kafayiyersin

Bana alıntıdaki gibi döndüler kısacası Whatsapp tacizi bitti. Devamını göreceğiz, var mı sende gelişme? @RickSanchez2416
  5. kafayiyersin

Forumun Güncel Yaş ve Meslekleri Neler?

Yaş 26, BT Uzmanı olarak çalışıyorum.
  6. kafayiyersin

İstediğim bölümü Açıköğretim okumalı mıyım

Özellikle Cisco sertifikaları iyi iş yapıyor. CompTIA sertifikalarına da bakabilirsin. Başlangıçta CCNA ve CompTIA Network+ uygun olur.
  7. kafayiyersin

E36 Alırken Dikkat Etmem Gerkenler

Tüm paranı arabaya vermeyeceksen al bence hayata bir kez geliyorsun. Cebinde ekstra 100k olursa kafan çok rahat olur. Tüm paranla arabayı alırsan saçların beyazlar. Eski araba deyip geçme ekspertiz yaptır, hayvan gibi şasi tamiri olan, yağ yakan arabayı alma. Motora ve şasiye baktırsan yeter.
  8. kafayiyersin

Windows 11 pro retail key öneri

Kurumsal bir yer için almıyorsan yapıştır, bir fark yok diğerleriyle.
  9. kafayiyersin

Ücretsiz Windows 11 Etkinleştirme

Baktığın zaman sadece Windows'un lisansı kontrol ettiği sunucunun adresini değiştiriyor bu paylaştığın kodlar. Çok tehlikeli demek yanlış olduğu gibi hiç risk yok demek de yanlış olur. 50₺ verip OEM lisans almak daha mantıklı.
  10. kafayiyersin

Hiç oyun bitirmedim oyun önerir misiniz?

Elder scrools oblivion
  11. kafayiyersin

.com.tr alan adı alma işlemi sıkıntısı yardım

Ben .tr uzantısı aldım. Sadece kullanım amacını yazıp gönderiyorsun, daha sonra da kimlik fotokopisi istiyorlar. Aracı firma gönderiyor belgelerini.
  12. kafayiyersin

Bana askeri oyun önerir misiniz?

Asker değil de ajan olduğumuz Splinter Cell serisi var. Sessizlik ve gizlilik esas.
  13. kafayiyersin

İstediğim bölümü Açıköğretim okumalı mıyım

Bahsettiğin sektör için Türkiye'de iki, bilemedin üç tane üniversite var. Gerisi diploma diye kağıt parçası dağıtan binalar. Ne meslek hayatına, ne de sana bir şey katarlar. En fazla kampüs hayatı yaşamış olursun. Üzücü bir durum ama gerçek bu. 4 yıllık BT'ciyim ve şu an uzman pozisyonunda bir...
  14. kafayiyersin

Modem icin repeter arıyorum

TP-Link TL-WA850RE Mercusys MW300RE
  15. kafayiyersin

Güvenlik kamerası tavsiyesi

Sabit bir sistem kurmak daha mantıklı olur. TP-Link bulut fiyatlarını bilmiyorum fakat sonuç olarak sürekli ödeme yapacağınız bir yer olacak. 3 kamera için 5-6 bin ₺ ile içinde her şey dahil kamera seti alabilirsiniz. Sadece kurulum size ya da yaşadığınız yerdeki elektrikçiye kalıyor :)...
  16. kafayiyersin

Güvenlik kamerası hk.

Kat maliklerinin onayı olmadan kamera bile kurmamaları gerekir :) Kameraların da sadece bina girişi, otopark gibi ortak alanları çekmesi gerekir sizin daire girişinizi çekemez kısacası. Uğraşırım derseniz mahkeme yoluna gidebilirsiniz.
  17. kafayiyersin

Güvenlik Kamerası Tavsiyesi (Apartman)

Selam, Talebin güncel mi bilmiyorum ama yanıtlamak istedim. - IP ya da Analog kamera kullanmalısın. - Yukardakilerle beraber mecbur bir kayıt cihazın olmalı. - Yazılımı olmayan kamera henüz kullanmadım, haliyle mobilden ya da PC'den kontrol edebilirsin. Bahsettiğin olay kapasite ile alakalıysa...
  18. kafayiyersin

KVKK gereği paylaşamıyorlarmış, yersen. Sen bana resmi bir belge sunmazsan, Whatsapp üzerinden yazdığın tutarın benim için bir geçerliliği yok ki. Sen oraya 4000₺ de yazabilirsin 40000₺ de yazabilirsin. Maile de yanıt vermiyorlar. Sundukları resmi bir belge yok kısacası.
  19. kafayiyersin

Fiyatın 4 katına çıkmasının sebeplerine bak resmen adam yolmaya çalışıyorlar. Satıştan sonra RP yüklemesi, satış anındaki (komisyon, vergi ve hizmet ücretleri), ek içeriklerin hesaba kazandırılması ya da alıcının hesabı daha yüksek bir fiyata satması gibi sebeplerle mağduriyet tutarında artış...
  20. kafayiyersin

Aynı konudan mağdurum bana da bugün ulaştılar. Satalı bir yıldan fazla oldu. Bu sitelerindeki satış sözleşmesiyle dava açıp da para alabiliyorlarsa üzücü. 1000 ₺ sattığım hesaba karşılık 4500 ₺ istiyorlar resmen dolandırıcılık.
Geri