Arama sonuçları: *

1. T

80.000 ₺ Sistem Tavsiyesi (Sadece Kasa)

Merhabalar Arkadaşlar, Aşağıdaki görselde paylaştığım parçalarla bir sistem kurmayı düşünüyorum. 80.000₺ fiyat ve parçalar için ne düşünüyorsunuz? Değerli yorumlarınızı ve desteklerinizi rica ederim. NOT: Daha çok FPS oyunları oynayacağım ve ara sıra render alacağım.
  2. T

Çözüldü✓ Samsung Öğrenci indirimi hakkında soru

Tamamdır hocalarım çok teşekkürler. Aylardır beklenen fırsat kaçtı. Üzdü ama sağlık olsun :D Ağustos'ta yine yaparlar mı diye düşünüyorum.
  3. T

Çözüldü✓ Samsung Öğrenci indirimi hakkında soru

Hocam selam, Kuzenimin belgesini samsung hesabıma bağladım ve kabul etti. Ama ürünü sepete ekleyince indirim uygulamıyor. İndirim sadece temmuz ayında mı geçerliydi acaba? Bilginiz varsa destek olabilirseniz çok memnun olurum.
  4. T

Cloud Alpha Wireless / HS80 Wireless / HS80 Wireless MAX

Kadeşim Selam, HS80 Max modelini aldın mı? Aldıysan izlenimlerini paylaşabilir misin?
  5. T

Hangi klavyeyi almalıyım

Hocam selam, ben de 4.000 civarında bir TKL klavye almak istiyorum. CS2 ağırlıklı oynayacağım bir sistem kuruyorum. M1 almayı düşünüyordum ama yorumdan pek uygun olmadığını anlıyorum. 4k'lık bir bütçe için tavsiyen var mıdır? Bir de M1 haricinde şu aşağıdaki modeller dikkatimi çekmişti...
  6. T

70.000 TL - Sistem Tavsiyesi (Toplama Veya Hazır)

Arkadaşlar Merhaba, CS2, Valorant gibi FPS oyunlarını oynamak üzere 70k bütçe ile bir kasa kurmak istiyorum. Aşağıdaki parçalar ile 70k civarında bir sistem kurabiliyorum. Saygı değer hocalarım değerli yorumlarınızı ve tavsilerinizi rica ederim. İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3d Ekran Kartı: ASUS...
Geri