Arama sonuçları: *

1. J

Yardım Rust Sunucuların Gözükmemesi

Genel olarak rust ta yaşanan bir sıkıntı oyunu baştan başlatmayı dene ya da dosya bütünlüğünü doğrula düzelmesi lazım.
  2. J

Sizce alınır mı? önerisi olan?

Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber acil değil ise kasım ayını beklemekte fayda var
  3. J

Çözüldü✓ I7-12700K ile I5-13400F arasında hangisini almalıyım? Fiyat farkına değer mi?

Eğer bütçeni zorlamayacaksa i7 daha iyi olabilir. Olabilir diyorum çünkü iki işlemcide çok iyi i7 nin Cache ve l2 ön belleği çalışma frekansı,Threads ve çekirdek sayısı daha iyi lakin güç tüketimi daha fazla eğer güzel bir soğutman varsa ve bütçenide çok zorlmayacaksa i7 12700k daha iyi...
  4. J

Uçuş simülasyonu için ücretsiz uçuş chartları nereden bulabilirim?

Herkese merhaba,uçuş simulasyonlarını(mfs,x plane,dcs vb.) gerçeğe yakın olarak kullanmak aşırı zevkli.Bu yüzden bu tür simülasyonları kullanırken ve gerçek uçuşlarda kullanmak üzere uçuş chartları oluyor, havacılıkla ya da bu simülasyonlarla uğraşanlar ne dediğimi anlayacaklar.Bu chartları...
  5. J

8 gb ram edit programı önerisi

"Videopad"işinizi görebilir
  6. J

Piyano sesi için uygulama veya plugin önerisi .

Teşekkürler biraz bakındıktan sonra "keyzone classic" ve "Neo piano" adında iki plugin keşfettim gayet tatmin edici piyano sesleri ayarlanabiliyor tavsiyen için sağ ol dostum.
  7. J

Piyano sesi için uygulama veya plugin önerisi .

Arkadaşlar selamlar elimde bir org var ve bu orgun bir midi girişi var ben piyano çalmak istiyorum lakin orgun kendi içindeki piyano sesi beni tatmin etmiyor.Hali hazırda fl studio kullanıyorum onun içindeki piyano sesleride pek istediğim gibi değil acaba plugin veya başka uygulama önerisi olan...
  8. J

Çözüldü✓ Bu kabloları nereye takmam gerek

Büyük olan 4 pin pwm fan bağlantısı gibi duruyor kasada fan kontrolcüsü varsa ordan gelen bir kablo olmalı ana kartta boş olan fan soketine takmanız kazım. Küçüğünü anlayamdım.
  9. J

diğer 2 pinli olanı kast ettim 1718434365 O büyük olanın TKG yazanın uçlarını da çekersen yani girişlerini belki bulabiliriz neyin kablosu olduğunu böyle anlayamadım 1718434541 ama sanki büyük olan cpu power kablosuna benziyor
  10. J

kablonun üstündeki beyaz yazıyı bir daha çeker misin?
  11. J

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

1716981496 Güzel günlerde kullanın .
  12. J

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

kurulmuş sistemin fotoğrafı var mı ?
  13. J

Öneri 8gb günümüzde ve gelecekte yeterlimi ?

Aynı marka ve model örneğin 4060 ti serisini ele alırsak 16GB VE 8GB seçenekleri mevcut ve ikisi de güçlü kartlar 2K çözünürlükte sorunsuz bir şekilde oyunları oynatabiliyor fps farkı ise yok denecek kadar az. Şu an ve belki bir 3 yıl daha 8 GB li versiyonu hala sorunsuz çalışacak gibi...
  14. J

Oyuncu Koltuğu önerisi

Oyuncu kotuğu değil de fp olarak bu kotuğu önerebilirim ,piyasadaki ucuz dandik oyuncu koltuklarına açık ara fark atar rahatlık açısından. https://www.trendyol.com/seduna/thunder-pro-fab-yonetici-koltugu-ofis-sandalyesi-hareketli-kol-p-262228660
  15. J

Öneri Okuma kitabı önerisi

silmarillion
  16. J

Fifa 24 kol önerisi 500tl

Logitech f310 işinizi rahat bir şekilde görür şuan aktif olarak kullanıyorum.Eksileri titreşim motoru yok kablolu, artıları xbox kolu olarak bilgisayar tanıyor ve arka tuşları(LT- RT) potansiyometreli.Önemli not paketi çok zor açılıyor ya da ben beceremedim.
  17. J

Yardım Acil! Bilgisayar Hata Ve Mavi Ekran Vermeden Restart Atıyor

Güç kaynağınız nedir hocam. birde rdr2 de görüntü ayarlarında olan vulkanı dx 12 ye alıp dener misiniz aynı sorun oluşacak mı ?
  18. J

EV İÇİN YÜKSEK LÜMENLİ AMPÜL ÖNERİSİ

hocam gerçekten iyi ürünmüş işimi gördü sağ olun
  19. J

EV İÇİN YÜKSEK LÜMENLİ AMPÜL ÖNERİSİ

Selamlar yeni bir eve taşındım salon da avize olmasına rağmen aydınlatma zayıf kalıyor bunu için yüksek lümenli ampül önerisi yapabilecek olan var mıdır ?
Top Bottom