Arama sonuçları: *

1. S

20-30K ARASI LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba 20-30k arası bütçem var laptop almayı düşünüyorum. MSI THİN A15 LENOVO LOQ HP 15-FB3705NT Acer Nitro Lite NH.DAAEY.001 Bu modellerden hangisi iyidir ya da başka önericeğiniz var mı? ekran kartı olması zorundu değil bu arada işlemcilerden çok anlamadığım için 25k civarı...
  2. S

Xiaomi redmi note 8 pro telefon kendini yeniden başlatıyo.

dediğinizi yaptım ancak işe yaramadı sorun devam ediyor, bir de şimdi fark ettim telefon şarjdayken telefonun kendini yeniden başlatma sorunu olmuyor.
  3. S

telefon sıfırlanmaz değil mi?
  4. S

Merhaba arkadaşlar, sorun başlıktaki gibi uzunca bir süredir kullandığım Xiaomi redmi note 8 pro telefonum sürekli kendini yeniden başlatıyor. bazen 1 saat falan kullandıktan sonra oluyor ama bir kere kendini yeniden başlattıktan sonra tekrarlıyor, kullandırmıyor. Bataryası bozuk olabilir mi ...
  5. S

Çözüldü✓ Elektrik kesildi PSU bozuldu

anladım hocam teşekkürler.
  6. S

ben de hiç tamirle uğraşmayı düşünmedim acaba tamir edilse daha mı mantıklı
  7. S

Sağ olun hocam, videoyu atlamadan izlerim önemli mevzu.
  8. S

sağ ol öneri için. 1748983995 kaliteli psu için ortalama ne kadar bütçe lazım. 3000-4000 fiyat bandında olanlar hep giriş seviyesi mi?
  9. S

Rastgele hiç bakmadan bilinmedik dandik bi akım korumalı priz almıştım 2 haftaya bozulmuştu haliyle şimdi daha kaliteli bir şey alıcam schneider markası önerisi gördüm kaliteli duruyor.
  10. S

şuan bütçe yok ama olduğu gibi alıcam. 1748982323 Hazır sistemdi hiç psu tarafına bakmamıştım, bakmak lazımmış.
  11. S

evet, psu tuşunu kapattığımı hiç hatırlamıyorum. 1748980824 Sağ olun hocam, bir tane de akım korumalı priz alırım o halde.
  12. S

kusura bakma yazması unutmuşum, psu modeli DeepCool pf650
  13. S

Merhaba arkadaşlar. Oturduğum bölgede geceleri sık sık elektrik kesiliyor bundan dolayı güç kaynağım bozulmuş olabilir. Aslında her zaman elektrik kesintisinden sonra pc çalışmaya devam etti. Pc kapalıyken prizden çıkarıp geri taktığımda pc bi daha açılmadı, bir sürü yöntem denedim işe yaramadı...
Geri