Arama sonuçları: *

• Users: Weyn4
  • Order by date
  1. W

RTX 5070 + RYZEN 7 7800x3D GTA VE RDR2 MİKRO DROP

RTX5070 VE RYZEN 7 7800X3D İLE MİKRO DROP YİYORUM RDR VE GTA DA
  2. W

Ryzen 7 7800x3d + rtx 5070

RDR GTA Gibi oyunlarda sürekli drop yiyorum mikro droplar 1 saniye kadar sürmüyo fps 500 den 400 e düşüyo ve bu sorun oluyo sistem yaşayıpta çözebilen varsa yardımcı olabilirmi bios sürümü fln her şey en güncel durumda
  3. W

Klavyede sorun var space-1-d tuşlarına basınca garip şeyler oluyor lütfen yardım

hocam onu defalarca denedim olmadı 1751207241 Arkadaşlar sorunu çözdüm sisteme format fln atmıştım siz aynı hatayı yapmayın Çözüm: Ramlerde oksitlenme olmuş silgi ile ramlarin altını silin düzelir
  4. W

Klavyede sorun var space-1-d tuşlarına basınca garip şeyler oluyor lütfen yardım

%65 klavye kullanıyorum ama bunla alakalı bi konu değil sanırım d ye basınca one driver açılıyor 1 e basınca microsoft edge açılıyor space basınca sağ altta emoji kısmı açılıyor bunun sebebi nedir lütfen yardımcı olun
  5. W

AMD DRİVER KAYIT ALAMIYORUM

24.12.1 sürümüne geri geçtim ve şuan kayıt alabiliyorum NOT: Bu sorunu şu şekildede yaşamıştım bu güncelleme geldiği zaman bi aralar kayıt alabiliyodum fakat oyun oynarken sürekli hata verip çökmeler oluyordu driver ı sildim tekrar yükledim yine kayıt alabilyodum fakat yine aynı sorun vardı ...
  6. W

AMD DRİVER KAYIT ALAMIYORUM

amd software 25.5.1 güncellemesinden sonra sadece ben mi ekran kaydı alamıyorum bu sorunu nasıl çözebilriim daha önceden driver üzrerinden kayıt alabiliyordum
Geri