Arama sonuçları: *

1. NightFury03

Mouse kararlaştırmada yardım

Özelliklerini baya inceledim aslında ama benim için öncelik ergonomisi yormamasi, gecikme olmaması, Makro atayabilmek (line, trim komutları için), bide şarj süresi bunlar genelinde en mantıklısını tercih etmek istiyorum oyun çok oynamicam zaten G502 hero var masaüstünde
  2. NightFury03

Mouse kararlaştırmada yardım

AutoCAD, 3DSMAX gibi programlar kullanıyorum, sıklıkla oyunda oynuyorum, yeni laptop aldım kablosuz mouse arıyorum, birkaç seçenek arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Logitech MX Master 3S Razer Proclick MCHOSE A5 Ultra Black 8K/4K Hz Kablosuz Blitz ultimate 8K Razer Basilisk V3
  3. NightFury03

1000 TL bandında çizim mouse önerisi

bilindik markalar olsa iyi olur makro konusunda yazılımsal sıkıntı yaşamak istemiyorum
  4. NightFury03

1000 TL bandında çizim mouse önerisi

İç mimarlık okuyorum, AutoCAD, 3DS MAX, Sketchup gibi programlarda kullanabilceğim şarjı uzun giden, kabloluda kullanılabilen, makro tuşlu kablosuz fare arıyorum. Kablosuz olması şart değil daha iyi dediğiniz kablolu da örebilirseniz çok makbule geçer.
  5. NightFury03

Mimarlık laptop önerisi

Render ağırlıklı oyun oynayabilceğim, şarjı orta yeterlilikte, tercihen Asus ya da MSI , malzeme kalitesi tatmin edici olan laptop arıyorum, render için ise mimarlık programları kullanıyorum, AutoCAD, 3DS Max, Sketchup vb programlar kullanacağım. Aklımda belli bir bütçe yok, sıfır almak zorunda...
Geri