Arama sonuçları: *

1. K

Keenetic Omni Dsl N300 vs Tenda V12

Carrier satışı yok sanırım hocam şuan göremedim. Extra da şuan ayırabilceğim bütçenin üzerinde kalıyor. Wi-fi çok önemli değil benim için yeter ki kablolu bağlantıda sorun çıkartmasın. Omni wi-fi performansı dışında herhangi bir sorun yaşatır mı ? İdareten TTNET modemi taktım onun wi-fisi bile...
  2. K

Keenetic Omni Dsl N300 vs Tenda V12

Merhaba, Asus N17U modem kullanıyordum, dün gece modem güç kesintileri yaşamaya başladı ve sabah tamamen susmuştu. Yeni modem alacağım bütçeme en uygun Keenetic Omni Dsl N300 ve Tenda V12yi buldum. Bu modemlerden hangisi önerirsiniz yada maksimum 1800 - 1900 TL'ye stabil olan, kablolu kullanımda...
  3. K

5060ti 16 gb ekran kartı performans sorunu

Hocam geç gördüm kusura bakma, Cs nazarında net bir çözüm bulamadım açıkcası, tahminimce işlemcimin tek çekirdek performansı ekran kartına yetişemiyor. Çünkü şöyle, güzel bir kule tipi soğutucum var işlemciyi PBO ile biraz boostlattım, stabilite arttı çok çok fark olmadı ama farkı hissettim...
  4. K

İşlemcim iyi bir işlemci değil ama genede 100 fps altına düşmesi çok normal değil gibi, 1660 super ile hemen hemen aynı hatta 200 fps üstü aldığım yerler 1660 superde daha fazlaydı. 5060ti hiç olumlu bir etki göstermiyor olmamalı.
  5. K

Ddu ile eskisini silip yeni driverı kurdum bütün ayarları yaptım direkt.
  6. K

144hz hocam, ama ayarlarda fps sınırlaması yok şeklinde ayarlı. belirttiğiniz oyunlar yüklü değil hocam ama bf1 de girdim burda durum fotoğraftaki gibi.
  7. K

Merhaba, 1660 super ekran kartım arızalı olduğu için 5060 ti 16 gb ekran kartı aldım. DDU ile eski sürücüyü silip yeni sürücüyü yükledim. Fakat 1660 superde fps değerlerim daha iyiydi. CS 2 de 100 fps 90 fps ye kadar düşüyor ve en fazla 150 boş yerlerde 200 fps civarında takılıyor, DM ve 5v5...
  8. K

Asus dual 5060ti vs Palit infinity 3 5060ti

Teşekkürler cevaplar için bugün bi bakayım, birini alırım karar verebilirsem :)
  9. K

Teşekkür ederim, Aralarında beni çok etkileyecek bir fiyat farkı yok, chatgpt Asus için daha kaliteli malzeme olduğunu belirtiyor, PCB, kons., fan kalitesi vs. Palitin 3 fanlı olması biraz düşündürmüştü beni daha iyi olması açısından ama ilk mesajdaki verilere göre Palit vram 69 dereceye göre...
  10. K

Sıcaklık verilerini ve listenin önemini çok bilmiyorum ama hocam demek istediğiniz verilerin çok iyi olmadığı ve paliti tercih etmemem gerektiği mi? yoksa en azından teste tabi tutulduğu mu ? :)
  11. K

Merhaba 5060ti 16gb sipariş vereceğim ama Palit infinity 3 ile Asus dual OC arasında kaldım. Asus 1650tl daha pahalı. Uzun kullanım için hangisini önerirsiniz.
  12. K

Yapay zeka ve oyun için ekran kartı tavsiyesi

Palit için görüşleriniz nedir hocam soğuk lehimden sonra MSI dan iyice soğudum. Palit 3 fanlı versiyon 22.800 civarına bulunabiliyor.
  13. K

Listeye bir göz atayım teşekkür ederim. Asgari düzeyde ekran kartım bana yetiyordu ama soğuk lehim sorunu oldu ne zaman kendini koy verir bilemiyorum ondan değiştireyim dedim. Ama belirttiğim sebeplerden AMD ye geçip hayal kırıklığı yaşamakta istemem. Genel 5060ti alacaklara 9060 xt yi...
  14. K

Merhaba, şuan MSI 1660 Super Ventus serisi ekran kartı kullanıyorum. Genel olarak CS 2 ve ekran kartını çok zorlamayan hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum. İşim gereği Photoshop ve bulut tabanlı yapay zeka araçları kullanıyorum ama ekran kartını değiştirince local (SD gibi) kısmını da kullanmayı...
Geri