Arama sonuçları: *

1. G

Masaüstü PC Gpu ve CPU kullanimi oyunlarda hep %100

Oyunda iken bu şekil
  2. G

Masaüstü PC Gpu ve CPU kullanimi oyunlarda hep %100

Arkadaşlar sistemi yeni topladım hepsi sıfır garantili Ryzen 5 7500f Arc a750 Colorful battle ax b650m plus motherboard Xpg 16 gb 6000 MHz ram Sistem bu şekilde sizce sebebi nedir bazende takılmalar oluyor
  3. G

Anakart işlemci soketi yamuldu

Hocam size anakartin modelini attım da Antalya da yaşıyorum bunu teknik servise nasıl göndericez n11 den almıştım da ama sadece iade et var değişim yada teknik servis göremedim bilginiz var mi
  4. G

Emin misiniz kullanıcı hatası diyip geri gönderirler ve 20 gün bekliyecem 1750146786 Fotoğraflarını atmıştım
  5. G

Hocam zaten hafif yamuldu bu düzeltilebilir aslında o kadar uğraşmaya değer mi
  6. G

Arkadaşlar işlemciyi anakarta takarken hafiften tırnağim pinlete değdi yani yakından bakıyorum düz gibi duruyor uzaktan bakınca yamulmuş değişim veya düzeltilebilir mi Antalya’da yaşıyorum önerdiğin bildiğiniz teknik servis var mıdır daha yeni aldım anakartı dün geldi
  7. G

Çözüldü✓ Sıfır olarak aldığım ekran kartı 2.el çıktı

Hocam bütçe sıkıntı da onun yerine f/p 8400f önerir misiniz
  8. G

Ha anladım sağolun arkadaşlar vallah çok sıkıntı yapıyorum böyle şeyleri kendine takıntı haline getirmiştim belliki işlemci ile alakalı bir durum zaten ryzen 5 5600 e geçiş yapicam büyük ihtimalle oyunlarda yaşadığım FPS droplarda azalir ve ekran kartı ile performansli çalışacağıni düşünüyorum...
  9. G

Hocam ama mantıksız değil mi daha alalı 1 hafta oldu işlemcimi 3 senedir kullanıyorum hala aynı 9 puan performans kaybı yok
  10. G

Arkadaşlar ekran kartını 1 hafta oldu alalı incehesaptan almıştım sıfır olarak fakat şöyle bir şey var ki sistem performans score durumuna baktimda grafik score 8.5 diyor yani ben bu ürünü sıfır aldım puanı 10 veya 9.9 olması gerekmez mi bu adar fark nedir acaba benim sistemden mi kaynakli...
  11. G

Am4 uyumlu ve PC express 4.0 destekli bir anakart önerisi

Arkadaşlar çok bir bütçe çıkamam maksimum 4k o da taksitle alcam trend n11 gibi yerlerde peşin fiyatına taksit imkanı sunuyorlar önerilerinizi bekliyorum
  12. G

Çözüldü✓ Sıfır olarak aldığım arc a 750 ekran kartı puanı çok düşük neden

1749685523 Az önceki mesajda belirtmistim
  13. G

Hocam şöyle söyleyeyim size işlemci genelde hep %100 kullanımda ekran kartı ise 40 65 kullanımlarda sıcaklık ise ekran kartı yüke bindiği zaman iyi bir fan ayarları ile 65 i geçmiyor ama işlemci rahat 75 leri görüyor ve fan ayarı yaptığım halde yapmasam heralde 90 a kadar yolu var
  14. G

Hocam oyunlarda aşırı kasma var takılma var yani FPS drop yiyorum sizce işlemciden dolayı mıdır
  15. G

Windows POWERshellden sistem performans testi yaptığımda sonuçlar garip çünkü işlemcim i3 10100f eski bı nesil işlemci 9 Puan alırken ekran kartım arc a 750 daha alalı 1 hafta oldu almış olduğu puan 8.5 nasıl olur bu sıfır aldım. 3 yıldır işlemcimi kullanıyorum onun puanı hiç düşmedi de sıfır...
  16. G

Çözüldü✓ Yeni aldığım arc a750 furmark testi sonucu sizce nasil

İşlemci i3 10100f Anakart pro h410m b Ram 2×8 3200mhz gskill Arc a750
  17. G

FPS yüksek olmasına rağmen sürekli drop yiyorum

Knk 2 yıldır bu ekran kartı piyasada nerdeyse düzeltilmesi gerekmiyor mu artik 1749493216 O zaman iade edeyim incehesaptan almıştım zaten ara sıra siyah ekranda takılıp kalıyordu bazen de mavi ekran hataları sonra ekran kartından saçma sapan sesler geliyor
  18. G

FPS yüksek olmasına rağmen sürekli drop yiyorum

Sistem özellikleri İ3 10100f Intel arc a750 2×8 16gb 3200 gskill ram Pro H410m b anakart Sistemim bu şekilde acaba işlemciden mi ekran kartından mi kaynaklı bu sorun çözemedim valoran ve War thunder oyununu çok guzev oynatıyor fakat CS go ve forza horizon 4 de aşırı FPS drop yiyorum.Bundan önce...
  19. G

Intel arc a 750 aşırı derece kasma sorunu takilma

Hocam gpu her zaman % 100 de kullanmıyor bazen 40 bazen 30 50 60 oyun içinde sürekli dalgalı bir şekild
  20. G

Intel arc a 750 aşırı derece kasma sorunu takilma

Hocam şimdi bı sorun daha çıktı ekran sürekli gidip geliyor siyah ekran gelip gidiyor acaba ekran kartı güncelleniyor mu anlamdım.evet işlemci kullanımı sürekli 99 100 civarında 1749385259 Şöyle bir hata aldım kapandı tekrar açıldı
Geri