Arama sonuçları: *

1. S

Monitör 2 saniye siyah ekran veriyor

Hocam evde başka birisi lamba açıp kapatıyor mu o anda onada bak bazen topraklaması olmayan evlerde bu sorun meydana gelebiliyor
  2. S

🔥İndirim GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺!

Clawsın ürünleri genelde f/p oluyor hocam ama tıklama ömrüne baktığımızda 20 milyon tıklama ömrüne sahipmiş radus ise 80 milyon sensörleri hakkında net bir bilgim yok ama tıklama ömrü bakımından radusu tercih ederdim ben ikisi arasından
  3. S

🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

acaba fiyatlar web e özel mi yoksa mağazalarında da geçerli mi ?
  4. S

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Monitör Kolu 985₺

Arkadaşlar merhaba ben bu ürünün beyaz modelini sipariş ettim fakat zamanla sararma yapar mı bilemedim bu konu hakkında bilgisi olan var mı ona göre iptal edip başka renk alabilirim
  5. S

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Fiyat bedava o zaman ihtiyacım yok ama alaşım gelmedi değil şuan
  6. S

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Hocam RGB de tek renk sabit seçeneği var mı
  7. S

Kalıcı Ücretsiz Hogwarts Legacy Epic Games

yani 18 ine kadar satın alabilirsin diyorsun ondan sonra tamamen senin oyun 1765516375 sanırım artık haftada 1 tane yeni oyun veriyor çünkü diğer oyun için bir hafta sonraya süre vermiş
  8. S

Kalıcı Ücretsiz BEDAVA - Hogwarts Legacy Epic Games

ban yememiştir hocam biraz bekleyin sonra tekrar spamlayın mobilden veriyor
  9. S

siz dedikten sonra telefondan iki üç spam attım oldu hocam teşekkürler. alamayan arkadaşlar hocamın dediği gibi yapsın
  10. S

sadece burası açılıyor full spam yapsamda nafile o yüzden bıraktım şimdilik bir kaç saat sonra tekrar denerim belki düzelir
  11. S

yaklaşık 1 saatir deniyorum vermiyor garip
  12. S

nasıl aldın hocam çok deniyorum ama hep hata veriyor
  13. S

Mount & Blade Bannerlord alınır mı??

Hesap satış sitelerinden paylaşımlı Xbox hesabı satın almış 25 TL ye tüm gamepass oyunlarını oynayabiliyor o şekilde
  14. S

North Bayou F80 985 TL

Ürünü zamanında 1300 tl civarı bir fiyata almıştım o fiyatı bile çok rahat bir şekilde hakediyor bence o yüzden şuanki fiyatlar neredeyse bedava 100 lira indirim beklemenize değmez ürünü alın keyfinize bakın bence
  15. S

Çözüldü✓ Indirimler bitmeden 2k'ya kadar hoparlör onerebilirmisiniz. PC için.

Hocam merhaba konuyu hortlattım kusura bakmayın. Ürünü hala kullanıyor musunuz ? üründen memnun musunuz ona göre bu üründen sipariş edeceğim.
  16. S

Yardım Cooler Master Soğutucu Alımını İptal Etmeli Miyim?

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
  17. S

❌İndirim Bitti! Northsport bir çok ürün 100₺ - Hatalı fiyat muhtemelen

Benim ürünleri site kendisi iptal etti
  18. S

Xbox x, xbox s, ps5, pc, sizin idealiniz hangisi?

Series s kullanıcısıydım o sıra pc yoktu bende aşırı zevk alıyordum oyun oynamaktan sonra series s i satıp pc alayım dedim hem oyun hem iş için o gün bugündür oyunlardan zevk alamıyorum desem yeridir konsol zevki bir başka oluyor
Geri