Arama sonuçları: *

1. S

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

Steam bakiye alabiliyor muyuz yoksa oyun mu almak lazım
  2. S

Katsuta 12.000 Dpi Kablosuz Mouse 549.90 Beyaz Renk

Hocam bende claws' ın kablosuz mouse'u vardı onda da aynı şekilde kasılma oluyordu o sorun genelde uzatma kablo ile dongle yi mouse a yakın tutunca düzeliyor ama içinize sinmedi ise iade etmek daha mantıklı
  3. S

❌İndirim Bitti! Corsair Frame 4000d 4035tl

Konusu açıldı hocam
  4. S

❌İndirim Bitti! Indirimde Redragon Ucal K673 Pro Alınır mı ?

Bu modeli bilmiyorum ama markayı genel olarak önermiyorum hocam kalite olarak daha önce kullandığım redragon ürünleri pek tatmin edici değildi
  5. S

🔥İndirim Hawk Gaming Hk220 & Hawk Gaming Hm220 1.499,00₺

Mouse parasına ikisi bir arada fiyatı iyi
  6. S

❌İndirim Bitti! Clear Men 3x600 Ml Cool Sport Menthol Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 359 TL

Yeni kullanıcı kuponu ile o fiyata düşüyor sanırım
  7. S

🔥İndirim Gamepower Nama Rgb Mekanik Klavye (Kablolu, 2.4ghz, Bluetooth) | 1999 TL

Bütçe varsa bu daha iyi bence kasa alüminyum artı kablosuz bu klavye
  8. S

Gamepower Nama 3 Mod Klavye 1999₺

Kasa alüminyum muş kalitesi iyi ise alınabilir aslında 1784391028 Ahmet hocam burun farkıyla kazandı bence
  9. S

🔥İndirim Gamepower Zoom Klavye 1.199 TL!

Kasa ve tip olarak ufak farklar hariç aula f87 nin aynısı
  10. S

Alıp denenebilir hocam beğenmezseniz iade edersiniz
  11. S

https://ty.gl/i4vxlgo4mg4du Son zamanlarda bu fiyat bandında kablosuz oyuncu mouse'u bulmak gerçekten çok zorlaştı. Gezinirken denk geldiğim bir ürünü, kullanıcı değerlendirmelerinin de gayet olumlu olduğunu görünce ihtiyacı olanlar değerlendirsin diye paylaşmak istedim. (Sensörü ağırlığı...
  12. S

F/P Game Booster Oyuncu Mouse

Bunun siyah rengi birkaç gün önceye kadar 270 TL lerde geziyordu hocam bilginiz olsun
  13. S

🔥İndirim Throne Hydra Pro 3395 Değiştirilebilir Bataryalı Mouse 1.261₺

Çift batarya ile mi geliyor bu model hocam
  14. S

Asus Tuf Gaming M4 Wireless 1399 TL

Hocam aslında o iş biraz zevk meselesi mesela bende çok hafif ve üst düzey çok sayıda kablosuz mouse var ama gel gör ki zamanında öylesine almış olduğum 100 Gr üstü aula f815 i aktif olarak kullanıyorum yani tamamen tercih meselesi
  15. S

Hafif değil hocam günümüzde ağır kalıyor denebilir ama benim gibi bu tarz şeyleri çok önemsemiyorsanız hiç problem olmaz hele ki daha önce bundan daha hafif mouse kullanmamışsanız size hafif gelecektir bu mouse
  16. S

Arkadaşın dediği gibi ağırlık problem değilse ele oturması kullanımı falan çok iyi
  17. S

Almayı düşünen varsa pilli bir model onuda göz önünde bulundurun
Geri