Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Hocam yeni kodlar gelecek mi ?
  2. S

❌İndirim Bitti! CLAW'S TACTİCAL COMBAT GAMEPAD 1214.94 TL DAHA ÖNCE PAYLAŞILMIŞ

Ürünü zamanında 1800 TL ye almıştım şimdi ELEKTRONİK300 Kuponuyla1214.94 TL ye geliyor bu fiyata ihtiyacı olan değerlendirebilir https://ty.gl/synz0k3re74m2
  3. S

Steelseries prime+ plus 990 TL ye alınır mı

Bu fiyatlara kablosuz mouse bakmanızı öneririm hocam
  4. S

🔥İndirim Claw’s Tactical Combat Gamepad - 1499 TL

1800 e almıştım güzel fiyat alınır
  5. S

❌İndirim Bitti! Glorious Model O 2 Mini Wireless 1.649₺

fiyatı iyi gibi geldi sizce alınır mı bu ürün hocam
  6. S

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Mortal Gamepad | 1263 TL (3 taksit)

Bu kolu çok tavsiye etmem fakat genel olarak güzel bir gamepad alıp oyunları gamepad ile oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim alıştıktan sonra klavye ile oyun oynayasınız gelmeyecektir diye düşünüyorum
  7. S

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Mortal Gamepad | 1263 TL (3 taksit)

Ben bu üründen iki tane almıştım. İkisinde de arkada bulunan atanabilir tuşlar çalışmıyordu. Kullanım açısından rahat; tuş sesi ise sessize yakın diyebilirim. Malzeme kalitesi fiyat/performans seviyesinde. Ancak nedense analoglarının normale göre daha kısa sürede yıpranacağı hissini verdi, bu...
  8. S

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

Hocam Xbox kol ve claws kol kullanmış biri olarak söylüyorum elde tutuş hissiyatı olarak Xbox kol azıcık daha iyi ama işin içine Hall effect ve pil durumu girince claws açık ara önde tercih edilmesi gereken bir cihaz benim için
  9. S

Çözüldü✓ 2000 TL gamepad önerisi

Almayı düşünen arkadaşlar olabilir diye bilgi niyetine yazıyorum claws gamepadı aktif olarak kullanıyorum 80 saat rdr 2 oynadım bir sıkıntısını görmedim ama arkadaşın dediği gibi bende clawsın mouse unu almıştım onda sıkıntı yaşadım hemen garantiye gönderdim adamlar iademi alıp ürünlerinin...
  10. S

Öneri Mouse ve Mouse pad önerisi

Sakin ol şampiyon dalgınlığıma gelmiş Bluetooth mouse alacak gibi düşünmüşüm
  11. S

🔥İndirim Stanley 2.3 Litre Termos 2.199 TL

https://app.hb.biz/7aFpYP8TDhXF 1.9 litre olanı da 1883 TL olmuş almak isteyen olursa güzel fiyat
  12. S

Öneri Mouse ve Mouse pad önerisi

Herhangi bir mouse önerim yok ama yeni nesil kablosuz mouselar neredeyse 0 gecikmeye sahipler ayrıca kablosuz bir mouse alıp isteğiniz dahilinde kablo bağlayıp da kullanabilirsiniz bu yüzden önerim kablosuz bir mouse almanızdır bu bütçede
  13. S

Yardım Aula f87 promu ajaj aj 820 max plus mu

Aula f87 kullanan biri olarak tavsiye ederim alabilirsiniz güzel klavye diğer klavyeyi kullanmadım o yüzden ona yorum yapamıyorum
  14. S

Yardım Xradersden bana mousepad önerin

Klavye mouse hangi renk hocam
  15. S

Razer Basilisk V3 X HyperSpeed Kablosuz Gaming mouse alınır mı

Merhaba hali hazırda attack shark G3 mouse'u kullanıyorum fakat elime küçük geldiğini kullanırken rahat hissetmediğimi fark ettim Media Markt a gidip mouselara bakıp g502 yi gördüm ve tutuşu çok hoşuma gitti kablolu mouse sevmediğim kablosuzu da bütçemi çok aştığı için razer basilisk v3x e...
  16. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 199 TL - Tonny Black Ayakkabı

Bende de aynı şekil neymiş ticari alışveriş miş o zaman 2 alana 1 bedava yapmayın kardeşim
Geri