Arama sonuçları: *

1. P

Glorius model D2 mi Razer deathadder v3 mü

oncelikle merhaba hocam bana kalirsa razer alin daha knce yaklasik 6 ay kadar bi deneyimim oldu v3 le gayet memnun kaldim hic glorious kullanmadim ama razeri onerme sebebim iade politikalari iyi calisiyor genellikle bir sikinti cikarsa 1 e 1 urunle degistiriyolar diye biliyorum hafif mouse...
  2. P

Çözüldü✓ Apex 3 vs Neon 3098 Rgb

ben dedigim gibi oburleri hakkinda bi fikrim yok g413 kullaniyorum cevremdede ve arastirdigim kadariyla uzulen plmamis bu klavye yuzunden ama belkide oburleri daha iyidir bence gerisi sana kaliyo
  3. P

ben daha klavyeyi yeni aldim istersen internettem g413 icin inceleme videolari izleyebilirsin almak istersende eger yanlis hatirlamiyorsam yerel magzalarda internettekiyle ayni yani ben t3kn0sadan aldim yaklasik 2.500 gibi bir fiyata bak istersen hosuna giderse direkt al
  4. P

Çözüldü✓ Rx 7900 Xt li sistem Alınır mı? 2. el?

arkadaslar bunu almayi dusunuyorum fiyati indirim ile 45k yaptirdim butcem en fazla 45k Alınır mı? sizce ?
  5. P

Çözüldü✓ Sistem Toplayacagim icin tavsiye lazim parcalari belirledim

bu game garajdaki sistem Alınır mı? diyorsunuz yani hocam ?
  6. P

biraz yardim edebilirseniz daha iyi toplayabilirim aslinda
  7. P

Hangi Klavyeyi Almalıyım?

yani kalvyeler hakkinda pek bilgili degilim ama logitech g413 aldim onu kullaniyorum beni fazlasiyla tatmin etti memnunum baya onada bi bakabilirsin istersen
  8. P

Merhaba. Tam olarak hangi switchi sevdigini bilmiyorum birazda tercih meselesidir ama eger butceni bi 75 tl falan daha arttirabilirsen Logitech G413 Tkl onerebilirim (brown switch) apex 3 tkl membrane diye duydum yanlis olmasin ama g413 de ilgini cekebilir :)
  9. P

arkadaslar oncelikle hepinize merhaba hayatimda ilk defa adam akilli bir bilgisayara sahip olacagim az cok sistemler hakkinda bilgi sahipligim var fakat tabii ki sizden iyi bildigimi dusunmuyorum :D neyse ben bi bilgisayar toplayacagim parcalari dizdim assagiya yaziyorum sizce mantikli olurmu ...
Geri