Arama sonuçları: *

1. D

NZXT fan kablosu nereden bulunabilir?

Hocam bulabildin mi bana da lazım
  2. D

Virüs bulasmış mıdır

Selamlar Microsoft Office'yi almak için internette geziyorken bir siteye girdim Önce telefondan Sonra bilgisayardan baktım bilgisayarda siteyi açtığımda arama çubuğunu tıkladığım anda Bilgisayarımdaki Kaspersky uygulaması arka planda beni izleyen bir yazılımın kurulmasını engellediğini söyledi...
  3. D

Fan çogaltıcı önerisi

Hocam doğru diyorsunuz 1700 lira çok geldi bir de usb dangle olmadan bağlanamadigı için iade ettim
  4. D

Fan çogaltıcı önerisi

Hocam cok para bence
  5. D

Bu fan sizce alınır mı

Sıfirinin tanesi o fiyat ben 2 tane aldim ama gine da pahali
  6. D

Bu fan sizce alınır mı

Hocam ne önerirsiniz
  7. D

Bu fan sizce alınır mı

https://www.incehesap.com/lian-li-uni-fan-sl-wireless-1x120mm-beyaz-kasa-fani-g99-12sl1w1w-00-fiyati-76228/ Dün bu fanları tanesi 800e aldım ama sonra çok pahalı geldi ve nasıl bağlayacagı bilemedim Çünkü anakartta sadece bir yuva var ve USB dangılı içinden çıkmıyormuş. Hatta iade etmeyi bile...
  8. D

Bu kasa fanı nasıl takılıyor

Bazıları usb dangla ihtiyacın vqr diyor gerek var mı
  9. D

Fan çogaltıcı önerisi

Kablo ile çalışmaz mı
  10. D

Fan çogaltıcı önerisi

Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok...
  11. D

Bu kasa fanı nasıl takılıyor

Elimde iki tane nzxtenin kasasının içinden çıkan fan var ve ekstra linkini koyduğum 2 tane daha fan aldım anakartta sadece bir tane yer var. Özellikle aldığım fanları nasıl takıldı hakkında hiçbir şey anlamadım Hatta ondan dolayı iade etmeyi bile düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa çok...
  12. D

Fan çogaltıcı önerisi

Hocam güç fazla gelmez mi
  13. D

Fan çogaltıcı önerisi

Bunlar dc ile kontrol edilebiliyor mu
  14. D

Fan çogaltıcı önerisi

hocam en az 4 tane lazım maalesef sondaki olmuyor
  15. D

Fan çogaltıcı önerisi

Hocam satışi yok
  16. D

Bilgisayardan kullanım sırasında gelen bip( dıt) sesi

Bilgisayar yaklaşık bir buçuk saat kullanırken bugün aynı USB takılınca çıkan ses gibi bip sesi çıktı. Ne oldu anlamadım ama Dün de aynı şekilde olmuştu. virüs müdür diye düşündüm ancak kypersky ile dün taratmistım Bazıları bilgisayar hataları ile ilgili demişti ancak sistem yeni aldım sorun yok...
  17. D

Fan çogaltıcı önerisi

Kasaya takmak için en az 4 girişli fan çoğaltıcı lazım bunu buldum Başka öğrenebileceğiniz var mı https://www.akakce.com/fan-kontrol/en-ucuz-alfais-4988-10-port-fan-power-sata-guc-switch-pwm-coklayici-fiyati,108129024.html
  18. D

Sahibinden gelen mesaj dolandırıcı mı

İsmi ve yazdigi garip geldi. Üstelik yabancı numara yazmiş sizce dolandirıcı mı
  19. D

Fh4 ve Fifa 23 hata vermeden kapanıyor

Yok kasma baya akıcı oynuyorum 1752651491 Sistem 5070 r5 7600
  20. D

Fh4 ve Fifa 23 hata vermeden kapanıyor

Selamlar yeni bir bilgisayar aldım valorant cs vs birkaç sefer oynadım bir sıkıntı yok. Ancak Forza Horizon 4 ve fifa 23 oynarken 3-4 defa beni kendi kendine oyundan attı hata vermeden. Üstelik atmaları da biraz oynadıktan sonra ve hepsine şans eseri mi bilmiyorum ama menüdeyken attı İnternette...
Geri