Arama sonuçları: *

1. K

Boşta Yüksek Frekans Değerinde Çalışma Sorunu

Echo Mode yaptım en son bazı güç ayarlarıını autodan enableye çektim Dengede zaten yine bu şekil
  2. K

2 gündür böyle yapmaya başladı bios default ayarlarda ssd ler eksik onlar gelince format atacağım o yüzden bios ayarı hiç yapmadım böyle sorun çıkınca bazı ayarlamalar yapmaya çalıştım ama işe yaramadı
  3. K

Merhabalar 9950x3d işlemci mevcut ve hiç bir sayfa açık değilken masaüstünde GHz yükseklere çıkıyor genelde 4 ve 5 arasında dolanıyor bazen 5200-5400'lere ulaşıyor Kullanımı %8 %15 civarı olsa bile. bilgisi olan aydınlatabilir mi lütfen şimdiden çok teşekkürler
  4. K

Gen5 m2 Ssd Samsung 9100 Pro Önerisi

Teşekkürler üstad (y) Ve bir ara 990 Pro hakkında yazılımsalar bir sorun olduğunu duymuştum sorun devam etmiyorsa ilerde 990 fazladan yer için alabilirim şimdiden teşekkürler :=)
  5. K

Açıkcası büyük dosyaların aktarması ile çok uğraşmıyorum ama kullandığım ve ilerde kullanacağım uygulamaların hızlı açılması, yavaş olup takılmasını istemiyorum aynı zamanda (özellikle skyrim) oyun modlamasını seviyorum ve bu tip şeylerde binlerce mod olacağından yüklemelerin hızlı olsun gen5...
  6. K

Öncelikle herkesin bayramını kutlar aileniz ve yakınlarınız ile beraber huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim :=) Arkadaşlar yeni bilgisayar kurdum ve eski ssd ile şimdilik takılıyorum 2 tane yeni ssd alacağım ve fikirlerinizi merak ediyorum tavsiyesi olan fikri olan söyleyebilir mi ...
Geri