Arama sonuçları: *

1. P

Oyunum görsel açıdan iyi gözüküyor mu?

Çok teşekkür ederim 🙂
  2. P

Teşekkürler bu sahne bailangıç sahnesi o yüzden aydınlık bir ortam yaptım
  3. P

Denerim hocam 👍
  4. P

Evet hocam bu asıl sahne değil başlangıç sahnesi o yüzden aydınlık. 1752706118 Teşekkürler :)
  5. P

Korku oyunu yapıyorum. Bir oda yaptım daha bitmedi ama şaun biraz kötü duruyor gibi bütün modelleri kendim modelledim. Resimler aşağıda sizce nasıl görünüyor, yapmaya devam etmelimiyim ve önerileriniz var mı?
  6. P

Çözüldü✓ 9K bütçe ile sistem yükseltme

Tamam hocam teşekkürler.
  7. P

Hocam işlemci soğutucum var ama Intel'in stok soğutucusu, işlemciyi stok fan ile alıcam onu kullanırım bi süre sonradan alırım. 1749335721 Ram leri çift kanal almaya gerek var mı sizce?
  8. P

Bütçenin üstüne çıkamam, ssd ye gerek olmadığını düşünüyorum sistemde var zaten 500gb bi de 460w yeterli olmaz mı? 1749334357 Konuyu bir özet geçeyim Anakart, işlemci ve ram alacağım, sistemi yükselteceğim bütçem 9000TL. İşlemci için 5 5600 düşünüyorum ram içinde 32gb ram düşünüyorum.
  9. P

Sonradan sisteme rtx 4060 almayı düşünüyorum. 2.el almıcam. 1749333674 Bütçeye aldıklarımda dahil. Bütçemin üstüne çıkamam.
  10. P

Eski bir sistemin var yükseltmek istiyorum. Ekran kartı rx 550, işlemcisi İntel Core 2 Quad, 8gb ram, güç kaynağı everest 460w.İşlemciyi ve belleği seçtim, ekran kartını daha sonra alacağım. Anakart konusunda kararsız kaldım hangi anakartı önerirsiniz ve güç kaynağı sistem için yeterli olur mu...
  11. P

9K bütçe ile sistemi yükseltmek istiyorum

Eski bir sistemim var.Ekran kartı rx550, işlemcisi Intel Core 2 Quad, ram 8gb, güç kaynağı everest 460w. Bütçem 9000TL sistemi yenilicem, ekran kartını daha sonra alıcam. İşlemciyi ve belleği seçtim(attığım linkteki bellekten 2 tane alıcam.), anakart olarak ne almalıyım, güç kaynağı yeterli mi...
Geri