Arama sonuçları: *

1. omerfarukkir

2.El Kasa Fiyat Bilgisi

Merhaba, aşağıda belirttiğim parçaların olduğu uzun zamandır kullandığım kasamı satacağım, ne kadar fiyat biçebilirim ? GPU Asus 1050 ti 128bit 4gb ANAKART Asus Z97 P RAM 2x8gb Corsair RAM 1600 Mhz DDR3 SSD 120GB Samsung EVO 840 KASA...
  2. omerfarukkir

5060 Ti 16gb Sistem Tavsiye

Verdiğiniz bilgiler ve önerileriniz için teşekkür ederim, karne indirimlerini bekleyeceğim duruma göre alacağım, iyi günler.
  3. omerfarukkir

Önerdiğiniz kasadaki Palit hariç diğer markaları bilmiyorum güvenilirliği ve performansı iyi midir? Zamanla sıkıntı çıkarmaz değilmi?
  4. omerfarukkir

Seçtiğim parçalarda ne gibi bir yanlışlık var ve önerilen kasadaki parçaların kalitesi konusunda pek emin olamadım, hep o kasayı öneriyorlar.
  5. omerfarukkir

Böyle bir sistem topladım ne düşünüyorsunuz, marka takındım var biraz yorumlara vs. baktım bu parçalar iyi gibi, uyum sorunu olurmu performans olarak sıkıntı çıkarır mı ? İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 6000-6300 Soğutucu Thermalright Phantom Spirit 120 SE Anakart Asus PRIME A620M-K veya Asus Prıme...
  6. omerfarukkir

RTX 5060 ti 16 gb Sistem Tavsiye

Bu sistem hakkında ne düşüyorsunuz ? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/B2ADPU9E
  7. omerfarukkir

Bahsettiğim gibi sadece ekran kartı odaklı almak istemiyorum, 5060 ti 16gb kart yeterli olacaktır. Oynadığım ve oynamak istediğim oyunlar Rainbow6Siege, Squad, Battlefield serisi vb. genel olarak fps oyunları oynuyorum, aynı zamanda grafik tasarım, video kurgu, blender programları kullanıyorum...
  8. omerfarukkir

Yeni bir kasa toplayacağım bütçem 37 bin tl+ 5-6 taksitle vade farkı ekleniyor, ilk önce 4060'lı sistem düşünüyordum fakat 5060 ti 16gb için daha doğru bir seçenek olacağını söyleyenler oldu. Bütçeme göre alırsam 5060ti lı sistem diğer parçaların markalarında emin olamadığım, takip etmediğim...
Geri