Arama sonuçları: *

1. U

Valorant ping sorunu

ikiside kablolu telefonu usb ile bağlıyorum öyle kullanmayı tercih ediyorum
  2. U

Valorant ping sorunu

arkadaşlar modem üzerinden bağladığım ttnet internetimle valorantta pingim 20 25 arası ama paket kaybı %1-%10 arası değişiyor sürekli inip çıkıyor telefon internetimi bağladığımda ping 40 -60 arası gidip geliyor ama paket kaybı sıfır hangisini kullanıyım ?
  3. U

Windows10 mu windows11 mi ?

arkadaşlar yeni bilgisayar aldım windows10 yüklü şuan windows11 e geçiyim mi ona göre key satın alacağım en son w11 de valorant da hata veriyordu o hata devam ediyor mu hala ? yoksa w10 da kaliyim mi ?
  4. U

Vodafone sınırsız internet 15gb hotspot kaldırma

Merhaba arkadaşlar vodafone sınırsız internet paketim var bunu PC de kullanamıyorum hotspot diye bir kota var Pdanet olayını da denedim kotadan yine gidiyor başka yönetimi var mıdır ?
  5. U

Yardım Online oyun önerisi lazım

+1 banada lazim online oyun
  6. U

65 k ya laptop önerisi

Valla kral biraz baktim senin icin hep 8gblik ekran kartları var düzgün bulamadim daha detayli bakarim denk gelirsem aticam sana
  7. U

65 k ya laptop önerisi

Bu fiyat verip de 8gb ekran karti alma ama masaüstü de alabilirim diyorsan bu fiyata cok daha iyi masaüstü bilgisayar alabilirsin tek sıkıntı belki monitör olur ama iyice arastir laptop piyasasini 12 16 gblik ekran karti olan laptop öneririm
  8. U

RTX 5060 8GB alınır mı?

8gb alınmaz hocam minimum 12gb
  9. U

Laptopda ekran gelmiyor

Merhaba arkadaşlar laptopumun ekrani bi anda gitti guc tuşuna basinca klavye ışıkları ve fan sesi geliyor çalışıyor durumda ama ekran siyah ekran gelmiyor bir ara geldi 1 saat çalıştı bir kac kere oldu sonra bi anda gidiyor hiçbir şekilde geri gelmiyor ekran bir ara kendi kendine kapatıp...
  10. U

Öneri 1080p Ultra için Ekran Kartı Önerisi

Bence 0 7k vericeksen diğer bileşenleri yukseltebilrisin ssd ram ana kart gibi belki işlemci 5060ti de yeterli olur ileride yukseltebilirim diyorsan, yoksa şimdi alip 4 5 sene masraf etmem diyorsan 5070 al ama diger bilesenler de önemli.
  11. U

5070 ama bütçe yoksa 5060ti de olur ama 5000 serilerini iyi arastir bir kac yerde olumsuz yorumlar gördüm sıkıntılı deniliyor
  12. U

2k icin 12gb vram yeterli butcene göre 16 vrama cikabilirsin ama 12de yeterli 2 3 sene götürür ilerde yukseltebilirim diyorsan al 12gb vram ama bütçen iyiyse 16 alip uzun yillar kafan rahat olur.
  13. U

Çözüldü✓ Sistemdeki parçalar uyumlu mu??

Sivi sogutmadan memnun musun kardeşim?
  14. U

Çözüldü✓ Hangi RTX 5070 Alınmalı ?

5000 serileri sikinti deniliyor iyice araştır kardesim istersen
  15. U

4070 Super sistemde oyunlarda FPS düşmesi

Aldim kardeşim malesef daha gelmedi biraz idare etsin iyisini alırım
  16. U

4070 Super sistemde oyunlarda FPS düşmesi

Sivi sogutucudan memnu musun kardeşim?
  17. U

60k PC topladım parçalar uyumlu mu sıkıntı yaşar mıyım