Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Adidas Ayakkabılarında %50 İndirim 🔥

bindirip indirmişler gibi geldi adidas çoğu zaman bu fiyatlarda geziyordu zaten
  2. S

Steam Pubg Equalizer Ayarı Yardım!!!

biri bi baksa keşke:(
  3. S

razer blackshark v2 hyperspeed
  4. S

10 bantlı
  5. S

dostlar öncelikle ses ayarlarından ses yüksekliği eşitleme ayarı bende gözükmüyor onun için güzel bir equ ayarı lazım güzel bi ayarı direkt kopyalayacağım
  6. S

R7 9700x Watt Değerini Arttırmalımıyım

105w aç gitsin rahat kurtarır bu sistem
  7. S

Beast One Pro Wireless Mouse

https://www.beastespor.com/product-page/beast-one-pro-wireless-mouse bu firmanın klavyesi var elimde beast r75he pro gayet kaliteli bir klavye. şimdide mouse çıkarmışlar üstelik kutu içeriği çok hoşuma gitti ilgisi olan bakabilir.
  8. S

Yardım Kulaklıktan Yüzüm Bir Gülmedi 5k Bütçe ile Kulaklık Arıyorum

bende öyle inanılmaz terleme hiç olmadı ya demek çok sıcak bir yerde yaşıyorsunuz
  9. S

Yardım Kulaklıktan Yüzüm Bir Gülmedi 5k Bütçe ile Kulaklık Arıyorum

razer blackshark v2 hyperspeed tavsiye ederim
  10. S

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

%100 iptal olacak maalesef. gene bir satıcı çakallığı
  11. S

🔥İndirim Trendyol Elektronik'te 1200₺ ve Üzeri Alışverişe 300₺ İndirim Kodu

1300 liraya değmezmi acaba? 1782311407 1000 lirada kelepirmiş iyice
  12. S

🔥İndirim Trendyol Elektronik'te 1200₺ ve Üzeri Alışverişe 300₺ İndirim Kodu

https://www.trendyol.com/attack-shark/x3-superlight-kablosuz-oyuncu-mouse-paw3395-grip-tape-hediyeli-p-815418189?merchantId=1061883&itemNumber=1087851407&boutiqueId=61 Alınır mı? NE DİYORSUNUZ?
  13. S

Çözüldü✓ Bir Türlü Format Atamadım

Hangisine basayım burada default ayarı yok 1782064432 clear secure boot keys Save all secure boot variables
  14. S

gözüküyor
  15. S

1782064108 Ssd görünüyor , şu sorunda var bilgisayar ilk açılışta fanlar falaan dönüyor ama monitör ekranı gelmiyor ardından kasanın üstünde reste tuşlarına basa basa anca öyle ekran geliyordu
  16. S

deniyorum 1782063488 olmuyor yok aynı şeyler oluyor. diski okuyamıyor bir türlü
  17. S

custom ve standard var
  18. S

secure boot windows uefi, custom modunda csm disabled 1782062933 launch csm yazan kısım
  19. S

usb ile format atmaya çalışınca en son aşamada disk okunuyordan sonra 0x80070005 hatasını alıyordum sonra normal şekilde format atmaya çalıştım 30 dakika kadar sürdü ondan sonra asus ekranı geldi tekrar gitti geldi gitti derken şuan biosta takılıyorum hiçbir türlü açılmıyor windows
  20. S

🟢Yks Hakkinda Konusalim

Türkiye tam olarak hangi yıl refah seviyesi çok düzgündü? Bunu gerçekten meraktan soruyorum. Tarihimiz darbelerle ,ekonomik sıkıntılarla bir sürü boş beleş işlerle geçmiş. Hangi yılda yaşayan gençler gelecek kaygısı çekmiyordu?
Geri