Arama sonuçları: *

1. S

Yüzümdeki Ödemi Nasıl Atabilirim

şekeri iptal et(meyve şekerinden bahsetmiyorum rafine olan), günde en az 3-4 litre su iç, sağlıklı beslen, az ye
  2. S

OYUNLARDA GARİP TAKILMALAR

yok öyle değil bildiğin ana fps 250 ama görüntü 30 fps gibiydi
  3. S

hocam pubg ve valoda yaşıyodum (başka oyun girmedim) amd sowtware sürümünü düşürdüm muhtemeln hata driverlardaydı 25.9.1 sorunsuz çalışıyo ama 25.10.1 de sıkıntı var
  4. S

%99 uncu fps baya bir düşükl
  5. S

imzadaki sistemi kullanıyorum ve oyunlarda drop yaşıyorum sebebini anlamadım fps sanki bi anda düşüyor gibi
  6. S

FENERBAHÇE NEYİ YANLIŞ YAPTI.

TEK SEBEBİ ALİ KOÇ.
  7. S

70k ya bana bir sistem toplayalım arkadaşlar

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-bitfenix-mh100-750w-80-bronze-psu-4x120mm-argb-fan-atx-temperli-cam-beyaz-gaming-oyuncu-kasa-fiyati,1088964200.html 1754405039 kasa zaten almışsın pardon
  8. S

70k ya bana bir sistem toplayalım arkadaşlar

9700x ile 7800x3d arasında oyunlarda pek bi fark yok bi o geçiyor bi o. üstelik 7800x3d daha çok ısınıyor ve daha eski bir model
  9. S

RX 6700XT Hotspot Sıcaklığı 111 112

110 derece artık kartı ağlatmaya başalr direkt garantiye gönder bakımını yapsınlar
  10. S

Bu hazır sistem alınır mı?

youtubeda performanslarına bak vardır illaki videoları .
  11. S

Bu hazır sistem alınır mı?

özelleştirme seçeneği pek yok işlemciyi 9700x yapıp alabilirsin gibi am parçaları tek tek akakçe üzerinden bak eğer fiyat avantajı yoksa değmez
  12. S

Valorant hesabım ne kadar eder?

S Satıyomusun hesabı
  13. S

Çözüldü✓ 3K kulaklık ve mouse önerisi

o zaman arkadaşı dinleyebilirsin alınır önerdikleri
  14. S

önerdiğin mouseyi alsa kulaklık için 1600 tl parası kalcak gidip gamepower falanmı alsın bana göre kulaklık daha önemli
  15. S

HEM KASA FANI HEMDE SIVI SOĞUTMA FANI AYNI ANDA NASIL AYARLANIR

kasa fanıyla sıvı sığutma fanlarını senkronize çalıştırabilirmiyim
  16. S

herhangi bir sorunla karşılaşmadım. bu fiyata adı sanı belli olmayan marka alacaksanız bilemem
  17. S

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-essential-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,335153583.html gayet güzel fp mouse razer kalitesi ekipmanlarda bir başka oluyor
  18. S

Yardım Valorant hesabım kaç tl eder

kaç para istiyorsun
  19. S

9070XT - 5070 TI -- 9700x - 9800x3d Sistem topluyorum sizce her şey mantıklı mı?

5k lık ram ile şu ram arasında oyunlarda hiç fark hissetmezsin onun yerine 9800x3d al geç ekran kartına yatır parayı
  20. S

YENİ ÇIKAN MONİTÖR SİZCE NASIL?

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Monitör bende sapasağlam duruyor biraz sallanma payı var o kadar
Geri