Arama sonuçları: *

1. S

BİOS UPDATE SIRASINDA SİYAH EKRANDA KALDI!!!!

Hocam update bile olmamış nasıl yarıda kesildi anlamadım ama şimdi bios flashback ile tekrar güncelliyorum
  2. S

Hocam az önce hasbelkadar ekran geldi ondan sonra tekrar kapatıp açmayı denedim ekran gelmedi bios güncellendi o yoksa açılmazdı 1775232883 Ah bi açılsa bakacamda
  3. S

Hocam yok iki gündür gelen bi sorunun ardından bios update yaptım sorun hala geçmedi 1775232471 Monitörün ışığı yanıyor ama ekran siyah
  4. S

Hocam bu ekrana görüntü gelmeme olayı neden olur sizce kapatıp açmaya çalışınca tek seferde açlılmıyor hala
  5. S

Deniyeceğim 1775231964 Garip bi şekilde küçük bi tv vardı onu bağladım ana monitörümde açıldı ne yaşıyorum ben ya
  6. S

Bilgisayar son iki gündür ilk çalıştırma gücü verdiğimde çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyordu. İkinci defa açtığımda ise biosa atıyordu ve görüntü geliyordu. Şimdi ise bios güncellemesi yapayım dedim ve siyah erkanda kaldı ne yapmam lazım
  7. S

BİLGİSAYAR ÇALIŞIYOR AMA EKRAN YOK

yok görüntü geliyor hocam f1 basınca bios atıyor f10 enter yapınca açılıyor pc .sadece ilk çalıştırmada açılmıyor yarın bios güncelleyecğim son çare 1775170433 2025 haziran sürümü bir anda böyle bir şey yapması garibime gitti
  8. S

Bilgisayar ekranı gelirse deneyeceğim şimdi açtım görüntü gelir gibi oldu sonra siyah ekran kaldı 1775164277 Şu an biosa girebildim
  9. S

Bugün başladı bu sorun ,ilk önce açtığımda ekran gelmedi sonra güç düğmesine basarak tekrar açtım ve bios a attı neyse dedim sonra tekrar yapınca artık hiç ekran gelmemeye başladı
  10. S

EKRAN KARTI DROP YAPIYOR

gta 5 oynarken oyunda akıcı lakin esc basıp haritaya bakarken falan ekran kartı kullanımı bir anda %10 lara düşüyor drop yapıyor sebebi nedir
  11. S

Çözüldü✓ Kablosuz gaming kulaklık önerisi

rica ederim dostum genede iyi araştır belki seni tatmin etmeyen özellikleri vardır. bende öyle kulaklık profesörü değilim deneyimimi aktarıyorum hadi kolay gelsin sana
  12. S

pedler yumuşacık deri değil, ses yalıtımı oldukca yeterli dışarı ses kaçmıyor takınca. bende valo cs oynuyorum sesler nokta atışı geliyor 3 boyutlu şekilde, 7 aydır kullanıyorum pedlerde bi sıkıntı yok şuan için
  13. S

razer v2 hyperspeed var bende inanılmaz memnunum şarjı tüm gün kullanımla yaklaşık 1 hafta gidiyor ve hızlı doluyor. ayrıca hafif ,tek eksiği kulaklık kısmı sökülebilir değil o da sorun olmazsa deneyebilirsin sonuç olarak razer kalitesi
  14. S

Yüzümdeki Ödemi Nasıl Atabilirim

şekeri iptal et(meyve şekerinden bahsetmiyorum rafine olan), günde en az 3-4 litre su iç, sağlıklı beslen, az ye
  15. S

OYUNLARDA GARİP TAKILMALAR

yok öyle değil bildiğin ana fps 250 ama görüntü 30 fps gibiydi
  16. S

hocam pubg ve valoda yaşıyodum (başka oyun girmedim) amd sowtware sürümünü düşürdüm muhtemeln hata driverlardaydı 25.9.1 sorunsuz çalışıyo ama 25.10.1 de sıkıntı var
  17. S

%99 uncu fps baya bir düşükl
  18. S

imzadaki sistemi kullanıyorum ve oyunlarda drop yaşıyorum sebebini anlamadım fps sanki bi anda düşüyor gibi
  19. S

FENERBAHÇE NEYİ YANLIŞ YAPTI.

TEK SEBEBİ ALİ KOÇ.
Geri