Arama sonuçları: *

• Users: ghort
  • Order by date
  1. G

1000 tl civari kulaklik

hocam oyun için değil günlük kullanım için, 1500 tl civarına da bir öneri yaparmısınız. bir de şu yapay zekayı kullanma işini çok merak ettim hocam ona göre önerebileceğiniz bir şey var mıdır bu fiyatlarda
  2. G

20-25k civarı laptop önerebilir misiniz??

30k civarina ne onerirsin hocam
  3. G

Hocam sıfır almak istiyorum, ikinci el hiç güven vermiyor bana
  4. G

Ram, işlemci iyi. CAD yazılımlarını rahat çalıştıracak taşıması kolay laptop lazım. Oyun çok oynamam, arada sırada LOL, Witcher 3 vb. Şimdiden teşekkür ederim.
  5. G

1000 tl civari kulaklik

tercihen silikonsuz, kulak ici. telefonum galaxy LDAC desteklemiyor ama samsungun kulaklıkları çok pahalı. nokta gibi olanlardan değil diğerlerinden, elimde xiaomi buds 3 var
  6. G

2000-2500 arası kulaklık

Hocam kulak üstü kulaklık gunlük kullanılacak dışarıda fln bir de onun da bluetooth olması gerekiyor. Galaxy buds 3 de çok güzel ama bütçemi aşıyor bahsettiğim JBL kulaklığı alabilmek için zar zor esnetiyorum bütçeyi. Ayrıca birkaç yıl içinde telefonumu değiştirebilirim o yüzden samsung değil de...
  7. G

2000-2500 arası kulaklık

Merhabalar, kulakiçi bluetooth kulaklık arıyorum. JBL wave beam2 düsünüyorum iyi midir? Telefonum samsung A34 bu yüzden galaxy buds FE almak istiyordum ama çok pahalı JBL'den çok mu farklıdır?Ayrıca 1500 tl civarı günlük kullanım için kulaküstü kulaklık da önerebilirseniz sevinirim.
Geri