Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Bitfenix AL188 Kasa+Psu alınır mı? ?

1767210612 1767210756 içinden 4 tane pcie 6+2 pin çıkıyo. Sistemden ötürü öyle aşırı yük altına sokamadım ama genel olarak sessizdi birkaç aydır kullanıyorum öyle ısınma veya cızırtı duymadım. Kasa kalitesi de diğerlerinden pek bi farkı yok açıkcası fan hızı ve argb ışıkları kontrol...
  2. A

yani sistemim(i5 14600k + 5070) öyle aşırı yük çeken bi sistem değil ama psudan hiç cızırtı falan duymuyorum. Hakkında pek bi bilgi mevcut değil psunun ama şu ana kadar kasa veya psu ile ilgili bi problem yaşamadım. Ben sistemi toplu alırken pek kasa seçeneği yoktu en mantıklısı buydu o yüzden...
  3. A

Itopyadan sistem alarak hata mı ettim ne yapacağım bilmiyorum

Yani tabi olur sürücüleri düzgün kurduktan sonra bi problem olmaz ama çok uzun süren bi işlem değil yine de sen bilirsin.
  4. A

1- Soğutucu kolay takılıyor dert etme 2- Windows kurulumu test için yapmıs oluyolar diskin içinde mevcut ama ben sıfırdan kurmanı tavsiye ederim. Lisans alman gerekiyor etkinleştirmek için.
  5. A

Benim kasa sıkıntısız geldi itopyadan soğutucu ve ekran kartını ayrı yolluyolar bi problem yaşamadım.
  6. A

27" QHD IPS – KOORUI G2722P alınır mı? Kullanan var mı?

Çok hafif bi ışık sızması var sol üstte ama benim diğer ips monitorlerde de var yani diğerlerinde ne kadarsa bunda da o kadar. Pek belli olmuyo bile.
  7. A

Ben de o ikisi arasındaydım bunu amazon sattıgı için bundan aldım bişey olursa arkasında duruyolar diğer firmalar durmuyor. Bide 6 ay vadesiz taksit vardı.
  8. A

Msi MSI G2412F kullanıyordum. Kasa aldığım için 2k monitor ihtiyacım oldu bunu aldım yan ekranımdan kaliteli gözüküyor renkleri. Msi panel özellikleri Adobe RGB / DCI-P3 / sRGB 84% / 83% / 107% Kooriu panel özellikleri DCI-P3 olarak %95 sRGB %125 yazıyor adobeyi bulamadım
  9. A

KOORUI G2722P Monitoru sipariş ettim bugun geldi. Ölü pixel ışık sızması ghosting vesaire hiç biriyle karşılaşmadım. Renkleri güzel tabii ki plastik kalitesi bi msi asus gibi yüksek değil çerçeveleri de yine kaliteli firmalar kadar ince değil. Yükseklik ayarı güzel sıkıntısız çalışıyor. Garanti...
  10. A

Selam yaklaşık 2 aydır bu kasa ve psuyu 5070 ile kullanıyorum.Şuana kadar bir problem çıkmadı kasa fanlarını anakarttan kontrol edebiliyorsunuz psu konusuna gelirsek bazıları kötü diyor bazıları c seviyesi idare eder diyor hakkında çok bir bilgi yok. Kasa genel olarak güzel her yeri vidasız...
Geri