Arama sonuçları: *

1. B

HP Victus alınır mı ?

Gönül rahatlığıyla ozaman hocam 4070 li modeli sipariş geçiyorum
  2. B

HP Victus alınır mı ?

peki hocam i7 14hx 4060 ile r7 7840hs 4070 arasında çok fark olur mu 14hx çok güçlü bir işlemci neticesinde 4070 ile aradaki farkı kapatırmı 14hx yoksa aaa oyunlarda 4070 li olan çok arayı açarmı ?
  3. B

HP Victus alınır mı ?

hocam game garaja içim ısınmıyor ya msi altyapılı falan ama bilemiyorum hp üzerinden tavsiyen nedir
  4. B

HP Victus alınır mı ?

Hocam videoyu sonuna kadar izledim değerler gayet iyi.Rtx 50 serisini beklemeyeceğim şimdi çıkanlardan da gözlemlediğimiz üzere laptop piyasası çok fahiş fiyattan gidiyor fırsat varken en kısa zamanda değerlendireceğim. 1749563155 Hocam desteğin için teşekkür ediyorum dediklerini göz önünde...
  5. B

HP Victus alınır mı ?

Bu durumlar harici sorun yaşadın mı hocam başka? İşlemciden memnunmusunuz darboğaz yaptığı oldumu hiç, önerir misiniz? kullandığınız cihazı yoksa işlemci farkını gözden çıkarıp 4070 li olanımı tercih etmeliyim?
  6. B

HP Victus alınır mı ?

bende de s0 modeli var hocam 1.5 sene oldu hiç yaşamadım bu zamana kadar biraz şans işi sanırsam elinizdeki ürünün işlemci ekran kartı nedir linkteki ürünleri yorumlayabilirmisiniz size zahmet
  7. B

HP Victus alınır mı ?

Techolay kanalındaki incelemelerde o modellerde de olduğu gözüküyor hocam 1749560086 Hocam haklısın şuan elimde r5 7640hs rtx 4050 modeli var bugüne kadar beni hiç üzmedi yine hp tercih edeceğim linkteki ürünler hakkında görüşleriniz nelerdir
  8. B

HP Victus alınır mı ?

Bütçe max 55 e dayanıyor hocam birde hp dışında almayı düşünmüyorum bu fiyatlara bu donanımı bulamıyorum başka, haklısınız tuf a strixe bende çıkmak istiyorum fakat malum imkanlar el vermiyor sizden ricam linkteki ürünleri yorumlayabilirmisiniz veya aynı marka üzerinden farklı model...
  9. B

HP Victus alınır mı ?

Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim biraz uzun sürecek ve başınızı ağrıtacağım bir konuyla geldim başlıkta da gördüğünüz üzere hp victus bilgisayar almayı düşünüyorum ancak iki model arasında kaldım...
Geri