Arama sonuçları: *

1. M

BÜTÇE 8-10K MONİTÖR ÖNERİSİ LÜTFEN

şu monitörler arasında kaldım bende sizin attığınız da iyimiş beğendim aslında şunlar için de yorum yapar mısınız ? https://www.sinerji.gen.tr/viewsonic-27-vx2758a-2k-pro-3-1ms-240hz-hdmidisplayport-freesync-premium-qhd-ips-monitor-p-52805...
  2. M

BÜTÇE 8-10K MONİTÖR ÖNERİSİ LÜTFEN

Merhabalar yeni bir sistem kurdum ancak tek eksiğim monitör. İşlemci AMD RYZEN 7800X3D Ekran kartı RED DEVIL RADEON RX9070XT Uygun Monitör önerebilir misiniz? Hikayeli oyun oynamayacağım yüksek fps almam yeterli olacak rekabetçi oyunda mmporg oyunu.
  3. M

Hangi Sistemi seçmeliyim? 3 Sistem

İşlemci AMD RYZEN 7800X3D 14.000,00 TRY MSI PRO B850-P WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart 8.050,00 TR Ekran kartı Sapphire RX 9070 XT Pulse 33.500,00 TRY Ram Patriot 32GB(2x16) Viper Venom 3.600,00 TRY Ssd KIOXIA EXCERIA PRO G2 2TB 5.500,00 TRY KASA+PSU VENTO VG20AL...
  4. M

Hocam gerçekten kafam çok karıştı. Kimisi 9070xt'li sistem diz nvidia da problemler sürüyormuş diyor kimisi 5070ti'li sistemden yana. Napacağımı şaşırdım bugün akşamda parçaları sipariş etmeyi düşünüyorum bir de
  5. M

fiyat yüksek bütçemi aşar :) Peki şu sisteme ne dersiniz ? [H3...
  6. M

Peki siz bana İşlemci AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran Kartı: Palit GeForce RTX 5070 Ti'li bir sistem önerir misiniz :) çok anlıyor biliyor gibisiniz sistemlerden vs sizden de bir sistem tavsiyesi isterim gerçekten. Tek istediğim oynadığım oyundan güzel fps almak yüksek fps bu kadar. 1750115445 Valla...
  7. M

Ekran kartından dolayı mı hocam 3. sistemi seçtiniz. Kusura bakmayın çok soru soruyorum çünkü hiç anlamıyorum hayatımda ilk kez kasa toparlama işine girdim o yüzden biraz heyecan biraz da mantıklı seçimler yapmak istiyorum
  8. M

Herkese merhaba hayırlı akşamlar yaklaşık bir iki haftadır araştırma yapıyorum bi kasa toplamayı düşünüyorum sadece oyun için genelde fps oyunu için araştırmalarım sonucu şöyle 3 kasa oluşturdum. Sizce en iyi verimi hangi sistemde alırım? Şu sistemi seçip şunları değiştirebilirsin diye de...
  9. M

Çözüldü✓ Amd 7 7800x3d işlemcili Sistem Tavsiyesi Bütçe 70K

Hocam bu çok pahalı ben monitöre en fazla 10k bütçe ayırabilirim :)
  10. M

Önereceğiniz bi monitör var mıdır peki ? Asus'tan
  11. M

g65b dediğiniz ne kadar acaba ? İndirimli
  12. M

Monitör ve ek tavsiyeleriniz var mıdır?

Merhabalar. Forumdan arkadaşlarla istişare yapıp şöyle bi sistem toplamaya karar verdim. Peki bu sisteme ek tavsiyesi olan var mıdır? Bir de monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Fps oyunlar için topluyorum kasayı ona göre de monitör önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler Monitör Bütçem:7-10 Bin...
  13. M

Hocam öncelikle teşekkür ederim öneri sistemin için. Forumdaki diğer arkadaşlarla istişare edilip şöyle bir sistem çıkarmıştık ama sizin sistem ile ne farkı var gerçekten kasa toparlamaktan hiç anlamam ilk kez topluyorum ve genelde yüksek güzel fps alacağım bi sistem istiyorum sadece...
  14. M

Hocam sizleri tekrar rahatsız ediyorum ama ekran kartı şöyle şunları da buldum bir tek ekran kartında kararsız kaldım sizler ne dersiniz. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asrock-rx-9070-xt-steel-legend-dark-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965156139.html...
  15. M

teşekkür ederim hocam monitör için ayrı açayım en iyisi
  16. M

Son olarak şöyle bi sistem oluştu tavsiyelerinizle. Var mıdır eklemem çıkarmam değiştirmem gereken başka tavsiyeniz Ekran kartı...
  17. M

var mıdır monitör için farklı bi öneriniz
  18. M

sizin sistem'de tek olarak anakart'ı zamazingonun dediğini alsam nasıl olur peki benim için görüntünün çok bi önemi yok
  19. M

Monitör'de atmışsınız monitör dahil dediğiniz bütçeye çıkabilirim tabi ki son olarak bu sistemi toparlarsam bana güzel fps performans verir mi ve bi kaç yıl götürür mü :)
  20. M

Peki bu diğer arkadaşlarımın önerdiği parçalar bu önerdiğiniz kasa'ya uyuyor mu hocam dediğiniz kasayı alsam
Geri