Arama sonuçları: *

1. Wuldor

Ekran kartı önerisi ?

Merhaba arkadaşlar ekran kartım bozuldu ve ben de pek anlamıyorum bu işlerden bana ekran kartı önerebilir misiniz işlemci : ryzen 5 7500f anakart: biostar b650mt ram : Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ram
  2. Wuldor

Yardım Logitech PRO X SUPERLIGHT a benzeyen mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar logitech pro x superlight benzeri mouse önerebilir misiniz lütfen sadece bütçe 3k
  3. Wuldor

Yardım 5-6K Bütçeyle Anakartıma Uyumlu İşlemci önerisi

Selamlar, Elimde Biostar H410MH anakart mevcut. Bu anakarta uyumlu olacak şekilde, maksimum 5500-6000 TL arası bir bütçeyle oyun performansı iyi bir işlemci arıyorum.Kullanım amacım CS2, LoL gibi oyunlar. ikinci el önerilere de açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  4. Wuldor

Yardım 6500TL bütçeyle 24'' inç ips 165-180Hz Cs2 için monitör arıyorum

selamlar dostlar, CS2 oynuyorum, rekabetçi odaklı bir monitöre geçmek istiyorum. Aradığım Özellikler: • 24 inç • IPS panel • 165Hz veya 180Hz • 1ms (GtG ya da MPRT olabilir ama ghosting düşük olmalı) • Ghosting, input lag düşük olmalı • Bütçe: Max 6500...
  5. Wuldor

Yardım Gaming Monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar 1080p 144hz monitör düşünüyorum bütçem 5,6 bildiğiniz iyi monitör var mı? Not:2 k önermeyin pc’m o kadar iyi değil ve cs için alacağım.
Geri