Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Asus Prime 9070 XT - Daisy Chain Sorun Olurmu

anladım kısacası 3x PCle kablosu daisy yapmadan her biri kendi kanalından olacak diğer 2 si gibi demek istiyorsunuz sanırım terimler kafamı karıştırıyor yeni öğreniyorum kusura bakmayın. iyi bir rehber buldum youtube'da nebi akgün hocam anlatıyor [merak eden ihtiyacı olan olursa güzel rehberler...
  2. K

birde undervolt yaparak 9070 xt yi 250w civarlarında stabil optimizasyon edilmiş bir şekilde kullanabilme olasılığıda var bu durumda corsair cx750w idare etmezmi ?
  3. K

hocam bu kısmı tam anlayamadım 2 ayrı PCIe dediniz sanırım onda sorun yok +1 daisy konektör nasıl oluyor daisy chain bir PCle nin ucundan 6+2 PCIe daha çıkıyor o daisy chain diye biliyorum dediğiniz daisy konektör nasıl oluyor bilmiyorum açıklayabilirmisiniz. birde buradan alacağım en ucuz...
  4. K

hocam şöyle düşünüyorum yardımcı olursan corsair 750w Rme serisi RM750e 80+ Gold alıcam diğer sistem bileşenleri msi b850 gaming wifi ryzen 7 7800x3d işlemci 32gb ddr5 ram cl30 6000mhz vs. 750w yetmeyeceğinimi söylüyorsunuz ekran kartı için yeterli olduğunu söylüyorlardı kendi sitesindede...
  5. K

Arkadaşlar selam, ilk defa sistem topluyorum prime 9070 xt ekran kartı satın aldım 3 adet 8-pin PCIe girişi olduğunu biliyordum fakat dalgınlığıma geldi kasayı alırken güç kaynağını dikkatli incelemedim corsair 3000d airflow satın aldım psu ile beraber geliyor içerisinde CX750 psu mevcut bunda 2...
Geri