Arama sonuçları: *

1. S

En Avantajli Kredi Karti Hangisi?

Eğer kolay kredi kartı veren bankalar arasından avantajlı bir kart arıyorsan, Vakıfbank Platinum World yerine değerlendirilebilecek birkaç güçlü alternatif bulunuyor. Özellikle son dönemde kullanıcı memnuniyeti ve kampanya çeşitliliği açısından öne çıkan bazı kartlar var. QNB Finansbank...
  2. S

Youtube Para Kazanma Hakkında

YouTube’dan para kazanmak elbette mümkün ama sabır, düzenli içerik üretimi ve biraz da şans istiyor. Ben ilk başta videolarımdan hemen gelir elde ederim diye düşünüyordum ama işler pek öyle olmadı 🙂 Kanalı açtıktan sonra 1.000 aboneye ve 4.000 saat izlenmeye ulaşmam neredeyse 6 ayımı aldı. O...
  3. S

Kredi kartı güncel borç gözükmüyorken ödeme yapılırsa ne olur?

Aynı durumu bende yaşamıştım önceden ve sütten dili yananlardan biriyim bu konuda. Kredi kartı ekstresi kesilmeden ya da güncel borç sisteme tam yansımadan ödeme yaparsan, o ödeme avans gibi işleniyor ve asıl borca doğrudan gitmeyebiliyor. Bu da bazen beklenmedik şekilde faiz işlemesine neden...
  4. S

Google drive dosya silememe sorunu

Benzer bir durumu ben de yaşadım, oldukça can sıkıcı gerçekten. 2TB’lık Google Drive üyeliğim bittikten sonra hesap depolama sınırını aştığı için mailler gelmemeye başlamıştı. Üstüne bir de Drive’da bazı dosyaları silemediğim için alan boşaltamıyordum çünkü hesabım sınırlanmıştı ve erişim...
  5. S

Laptopumu takaslamalı mıyım

Asus TUF A15 gerçekten güçlü bir laptop, özellikle RTX 4050 ve Ryzen 7 7535HS işlemcisiyle oyun ve yoğun işlem gücü gerektiren işler için tasarlanmış bir cihaz. Ama dediğin gibi, 8GB RAM gerçekten sınırlayıcı olabilir, özellikle oyunlar ve çoklu görevler konusunda. RAM'i yükseltmek, daha iyi...
  6. S

Güç kaynağı yukarıda bulunan kasaya 600W güç kaynağı takılsa sorun olur mu?

600W’lık bir güç kaynağı, R5 5600 ve RTX 3080 gibi güçlü bir sistem için genellikle yeterli olmayabilir, özellikle de sistemin diğer bileşenlerini (soğutma, SSD’ler, fanlar vb.) de göz önünde bulundurursak. RTX 3080 tek başına yaklaşık 320W-350W civarında güç çekiyor. Bunun yanı sıra, R5 5600 ve...
Geri