Arama sonuçları: *

1. V

PC Oyun Oynarken Uyku Moduna Geçti

Estağfurullah benim belirtmemem hata 😅. Driver konusundan olabilir dediğiniz gibi çünkü pc freedos geldi ve driverlari kendim kurdum daha 1 hafta once hoparlör problemi vardı cizirti yapiyordu kulaklik taktigimda da aynı problem oluyordu sonrasinda msi a mail atıp yardım istedim bir kaç yöntem...
  2. V

Tamamen bilmediğim için yorum yapıyorum şuan da kablosuz internet kullandığım için USB ile alakası nedir anlayamadım
  3. V

Henüz 1 defa oldu dediğiniz gibi temazsizlik felan olabilir ama pc stabil şekilde dururkan olay gerçekleşti fazla ısınmadan olabilir diyeceğim ama oynadığım oyun düşük gereksinimli bir oyun. Ben sanıyorum ki anlık internet degistirmekle ilgili bir şey olabilir çünkü olay goruntuleyicideki...
  4. V

Hayır yok
  5. V

MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR
  6. V

Dün PC Wi-Fi'ya bağlıyken LoL oynuyordum ve internet gitti. Sonrasında kendi mobil verime bağlayıp oyuna devam ettim. Oyunum bittikten sonra mobil veriyi kullanırken Stardew Valley girdim ve oyundayken bir anda PC uyku moduna geçti ve ekran kapandı. Bunlar olurken arka tarafta MSI Afterburner...
  7. V

Rtx 5060'lı laptop alınır mı

hocam 60-80k bandında önerileriniz varsa açığım özellikle asus, acer, lenovo
  8. V

HP'lerden uzak duruyorum reis. Kimse önermiyor, teknik özelliklerine göre absürt ucuz :D
  9. V

Övdün mü gömdün mü reis 😅. Varsa önerin açığım bu fiyat bandında
  10. V

Laptop alacağım bütçem 70-80k civarında dün araştırma yaparken bu pc karşıma çıktı: https://ty.gl/v8d2bviwfajlk Teknik özellikleri çok hoşuma gitti ama 8gb rtx 5060 beni düşündürüyor fakat bu fiyata böyle bir sistem bidaha bulamam. Diğer konu da bu sistemin ısınma sorunları olur mu.
Geri