Arama sonuçları: *

1. S

Monitörümdeki çizgilerin sebebi nedir?

Merhaba monitörümde böyle çizgiler oluştu kardeşim bir şey yapmadığını kendiliğinden oldugunu söylüyor ilk başta pek kurcalamadım garantiye yollarım dedim ama çizgiler normal değil sabit değiller sadece açık olan uygulamaların üstünden yukarı doğru çıkıyor mesela fotografta Chrome açmışım ondands...
  2. S

Msi pro A620 ana kart nasıl ve sistemimde sıkıntı çıkarır mı

Merhabalar bir hazır sistem alacam içinde 5060 ti Ryzen 7 7700 32 GB ram ddr5 1 TB M2 ssd 750w PSU olacak ana kart olaraktan MSI pro 620 var bu ana kart bı sorun yaratır mi
  3. S

Horizon Max isimli hazır sistem alınır mı almayı düşünüyorum sorunları neler

5060 ti için 8 GB vram az değil mi genel olarak önerilmiyor da
  4. S

Çok güzel olur 16 GB bı ekran kartı ve 32 GB DDR5 ram istiyodum üniversite durumuna göre PC yi daha uzun süre kullanabilirim ama en kötü kardeşim kullanır yani uzun seneler gidecek bişey güzel olur 1749759155 İncehesap tan falan bulursan daha iyi olur bildiğim yer daha iyi olur
  5. S

Yani daha monitör falan alacağım için çok zor ya beni 2-3 sene götürmez mi bu sistem sonrası zaten üniversitesim olucak yada direkt bu fiyata önersen cok güzel olur
  6. S

https://www.incehesap.com/horizon-max-tavsiye-sistem-fiyati-80891/ Bana bir problem çıkarır mı ana kart olsun kasa olsun bı sorunu olur mu
Geri