Arama sonuçları: *

1. İ

Egzoz fanı çalışmıyor

Game garajdan hazır sistem aldım kasayı açınca egzoz fanı çalışmıyor ben sadece kule tipi soğutma ve ekran kartını taktım diğer bütün fanlar sorunsuz çalışıyor acaba takmam gereken başka bi fiş felan varmıydı yoksa sistem toplanırken onlarınmı takması gerekiyordu bir tane fotoğraf koyacağım orda...
  2. İ

Yeni Oyun Sistemi: Nasıl Yorumlarsınız?

Selamlar dostlar böyle bir sistem aldım sizce nasıl GamePower 27'' Vivid V60 Beyaz 240Hz 0.5ms VA FHD Curved Gaming Monitör GamePower Gasket Elite X GamePower Switch Gaming Klavye Razer Orochi V2 Kablosuz Gaming Mouse ASUS TUF GAMING H3 GUN Metal Gaming Kulaklık FreeDOS (İşletim Sistemi Kurulu...
  3. İ

50K Bütçeyle Rekabetçi Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Aslında bende ikinci elden toplamayı istiyordum ama dolandırılım kesin diye hiç girmedim o işe korktum açıkçası dediğim gibi pek anlamıyorum pc sistemlerinden önerin için teşekkür ederim 1749798469 Sanırsam youtube kanalına atılan en son sistem bu değilmi ben bu arkadaşın bi kaç videosuna...
  4. İ

50K Bütçeyle Rekabetçi Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar genel olarak pc donanımı hakkında bir şey bilmiyorum 50 k param var ve bu paraya hem kasa hemde ekipman almak istiyorum genel olarak rekabetci oyunlar oynuyorum takılma kasma vs sorun olmasını istemiyorum mümkünse beni uzun bir süre idare etsin daha sonra yükseltme yapabilirim...
Geri