Arama sonuçları: *

• Users: KLAPS
  • Order by date
  1. KLAPS

TARAYICIDAN OYNANACAK ONLİNE OYUNLAR

denedim az önce ama hiç bir servera giremiyorum
  2. KLAPS

TARAYICIDAN OYNANACAK ONLİNE OYUNLAR

Selamlar, Masa başı bir işte boş vakitte tarayıcıdan oynayacak online veya normal fark etmez ilerlemeli vakit geçirmelik oyun önerileriniz neler?
  3. KLAPS

4 bin tl bütçe ile alınabilecek kulaklıklar ?

Hocam o zaman hiç zaman kaybetme Cloud II - ve ya Cloud III
  4. KLAPS

PS5 - FPS OYUNLARI İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

Çok teşekkürler.
  5. KLAPS

4 bin tl bütçe ile alınabilecek kulaklıklar ?

selamlar, Bende eski CS oyuncusuyum, o zamanlarda da HyperX Cloud II kullanıyordum uzun zamanda kullandım onu tavsiye ederim. 3500-4000 arasında bulabilirsin. Şuan PS5 te Call Of Duty kasıyorum. Razer Blackshark v2 X kullanıyorum gayet memnunum BT olanları 4500-6000 arası ama kablolu kullanırım...
  6. KLAPS

2000TL Bütçeye kulak içi kulaklık önerisi

JBL Wave Buds2 2000 TL'ye alınacak çok kulaklık var fakat sağlamlıkları, pil ömürleri ve ses kaliteleri değişkenlik gösteriyor genelde bende çok fazla uygun yollu kulaklık denedim hani kulaklık ne olacak müzik dinleyeyim yeter diye diye çok fazla param gitti. sonrasında JBL'e döndüm bir sorun...
  7. KLAPS

Teşekkür ederim tavsiyen için araştıracağım. Şöyle bir tavsiyede geldi bir arkadaşımdan; https://www.casper.com.tr/excalibur-e27fvc-e-27-curved-oyuncu-monitor-p-165 bu uygun olur mu?
  8. KLAPS

Selamlar, iyi forumlar.. Genellikle online FPS oyunları oynuyorum hatta sadece Call Of Duty Warzone oynuyorum. Yanında sadece çıtır çerezlik olarak FPS ama hikaye modlu oyunlar oynuyorum . 5k bütçe ile alınabilecek en iyi monitör sizce hangisi? Şimdiden teşekkürler.. iyi forumlar..
Geri