Arama sonuçları: *

1. F

İlk defa hazır sistem ve monitör aldım nasıl sizce

Hocam benim aldığım işlemci 5600 ve 5600x ten iyi mi? birde siz işlemci yükseltecek olsanız ne alırdınız. Çok fps farkı olurmuydu?
  2. F

İnş dediğiniz gibi olur. İlk oynamak istediğim oyun RDR2 2k ultra ayarlarda inş 85-100 fps alırım. Ona göre de monitör aldım. İnş verimli olur. Yorumlarınız için teşekkürler. 1747301418 Yorumunuz için teşekkürler iyiki burada paylaştım içim dahada rahatladı olumsuz bir yorum yok :)
  3. F

İlk defa toplayınca ister istemez 2k da kaç fps göreceğim diye merak ediyorum onun dışında haklısın çokta kafaya takmamak gerek. Upgrade içinde ilerde konu açarım diye düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkürler hocam sağolun.
  4. F

Yorum için teşekkürler upgrade için kesinlikle konu açarım :D
  5. F

Çok teşekkür ederim. Evet çok haklısın keşke açsaydım inanırmısın aklıma gelmedi ama çok hazır sistem videoları izledim ve tüm siteleri incelediğimde filtre olarak 5070 seçtiğimde 50k altına hazır sistem göremedim tek tek topladığımda 55k görünce aldım siz olsaydınız neleri değiştirirdiniz...
  6. F

Dostlar ilk defa masaüstü oyuncu hazır tavsiye sistem aldım. Burada paylaşmamın sebebi siz değerli tecrübeli arkadaşların varsa önerileri. Genel kullanım amacım; oyun oynamak ve günlük işler Bu sistem sizce fiyat/performans açısından nasıl? Benim gibi orta-üst seviye kullanıcılar için yeterli...
Geri