Arama sonuçları: *

1. Pilsener

Modding Grand Theft Auto Ankara City V1 FİNAL MODU (2025)

Yorumun için teşekkürler, BETA sürümünde boğuluyodu ama bu V1 sürümünde yüzme eklendi ama duruma göre çıkarabilirim dediğin mantıklı. İyi oyunlar dilerim. 1772199099 Vay hemşerim🙂 Yorumun ve desteğin için teşekkür ederim, en kısa sürede bitirmeye çalışıyorum, iyi oyunlar dilerim.
  2. Pilsener

Yorumun ve desteğin için teşekkürler, GTA San Andreas üzerinde çalışıyorum ama başka şehirde okuduğumdan dolayı sadece hafta sonları az buçuk bakabiliyorum yaz tatilinde veya dahada erken kesin olarak çıkacak uzun soluklu bi moda benziyor ayrıyeten bu moda bi günceleme daha getirmeyi...
  3. Pilsener

Yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim, oyun crack olduğundan çözünürlüğü save almıyo düzeltmeye çalıştım ama yapamadım. İyi Oyunlar dilerim
  4. Pilsener

Desteğin ve yorumun için teşekkürler, Oyun 2010 senesinde geçtiğinden dolayı o yıl olan anayasa referandumuna gönderme yapmak istedim 😅
  5. Pilsener

Rica ederim ne demek, Gta v iyi bi seçim olmuş diğer türlü eski gta oyunları mod yapmaya elverişli sağlam bir altyapıya sahip değil yapsan bile bir sürü çözülemeyen hata ortaya çıkıyor. Başarılar dilerim gecen güzel olsun 😊
  6. Pilsener

Desteğin ve yorumun için teşekkür ederim, çokta zor değil sadece birkaç programın amacını bilmek biraz da bazı şeylere kafan yatkın olduğunda gayette güzel yapılıyor istersen yardımcı olabilirim.
  7. Pilsener

Desteğin için çok teşekkür ederim başgan sağolasın
  8. Pilsener

Desteğin için Teşekkürler Kral 🙂
  9. Pilsener

Öncelikle yorum ve desteğin için teşekkür ederim, maalesef ki oyun eski bir oyun olduğundan dolayı en ufak modlamada bile sürekli hata veriyor. Özellikle Windows 11 sürümünde bu hatalardan dolayı bir günceleme getirmeyi düşünüyorum muhtemelen Ocak ayında hallederim, şuanda evde değilim hafta...
  10. Pilsener

Yorumun ve desteğin için teşekkür ederim, GTA San Ankaraya şuanda yapmaya çalışıyorum baya uzun soluklu olacak gibi görünüyor ocak gibi çıktığını varsayarsak ilerleyen zamanlarda farklı şehir modlarınıda yapmayı düşünüyorum izmir, bursa vb. Desteğin için tekrardan teşekkür ederim iyi oyunlar...
  11. Pilsener

Modding Pes 2013 Sezon 2025 - 2026 Yaması Çıktı

Eline sağlık başkan çok iyi olmuş
  12. Pilsener

Yorumun ve desteğin için çok teşekkür ederim , kurtlar vadisini bende baya oynuyodum ve seviyodum.
  13. Pilsener

Yorumun için teşekkür ederim, evet çalışıyor
  14. Pilsener

Yorum ve Desteğim için teşekkür ederim, Gardaşım büyük ihtimalle polatlının kaderi Kırıkkale gibi olacak 🤣🤣 bide ankarada yaşamayan birisi polatlıyı bilmez genellikle yenimahalle mamak keçiören çankayayı falan bilir o yüzden şehir dışındaki illeri eklemedim ve vice city haritası küçük olduğundan...
  15. Pilsener

Yorumun için Teşekkürler, Sadece merkez ilçeleri (Mamak, Yenimahalle, Çankaya, Keçiören) var 1759306118 Hocam tam anlayamadım
  16. Pilsener

Desteğin ve Yorumun için Çok Teşekkür Ederim, İzmir City modunu düşündüm aslında yapılsa gayet iyi olur diye şuanda üniversite için başka bir şehirdeyim kesin bir şey diyemem ama ilerleyen dönemlerde yapabilirim neden olmasın.
  17. Pilsener

Destegin icin cok tesekkur ederim dostum su sikintili zamanlarda bazi seyleri hatirlatmak unutturmamak gerekiyor sagolasin
  18. Pilsener

Öncelikle yorumun ve destegin icin çok tesekkur ederim, su sikintili zamanlarda bazi seyleri hatirlatmak unutturmamak gerekiyor. Harita olayi 3d modellemeye giriyor henuz yapmayi bilmiyorum keske ogrenip yapsam fakat yapabilsem bile oyun icin birden fazla cok hata ortaya cikabileceginden eminim...
  19. Pilsener

Tesekkur ederim kral, aslinda o sorunu cozmek icin baya bi ugrastim ama herhangi bir cozumunu bulamadim.
  20. Pilsener

Dostum desteğin için teşekkür ederim cansın:) 1753827242 Desteğin için teşekkür ederim tabii ki de
Geri