Arama sonuçları: *

1. L

Ekran kartı çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiypr

Ekran kartına taktım tabiii ki
  2. L

Hayır ,laptopum var ayrı ona hdmı takınca monıtore başlayıp goruntu alabılıyorum,ama kasadan ne hdmı ne de dp ile alamıyorum
  3. L

Hayır yok bildiğim kadarıyla
  4. L

Kanırtma yapmadjm bana ilk geldiğinden beri bu şekilde yamuk yani kasanın arkasında kısmı yamuk , asıl problemim görüntü alamıyor olmam
  5. L

Hayır ekran kartı takılı değildi ,bu arada 5 gündür görüntü vardı sadece kasauj biraz hareket ettirdim ve görüntü öyle gitti.
  6. L

Onuda tekrar söküp taktım , bu fotoğraf kasa yatay konumdayken ki hali. Dikey konumdaki vida ve dp ile biraz daha düzgün duruyor. Işığında yanıyor ,ama görüntü hala yok 1751793491 Hayır yanmıyor
  7. L

Ekran kartı kasanın arkasında yamuk girişler bu şekilde gözükmüyor, ramleri söktüm tekrar taktım hala görüntü alamıyorum
  8. L

5070 ti ekran kartına sahip yeni bir pc aldım,ekran kartının kasaya takıldığı yerde ya kart yamuk duruyor ya da kasanın vida yerleri. Ekran kartına güç geliyor ışığı yanıyor fakat monitör sürekli dp sinyal yok yazısı verıyor. Kartı tekrar söküp tekrar taktım pek cok sey denedim fakat olmuyor
  9. L

Dp sinyal yok, ekran kartı hatası mı

Merhabalar, 1 haftalık yeni bir pc m var. Ekran kartına dp kablosunu taktığımda görüntü alamıyorum. Bugüne kadar çalıştı, sadece bugün yerinden oynattım kasayı birazcık. Hdmi kablosu nu anakarta taktığımda ise görüntü alabildim , fakat ekran kartını görmediğini fark ettim. Hdmı İle de ekran...
  10. L

Tavsiye sistemlerde kıyaslama

Arkadaşlar merhaba. Kendim toplayamayacağım için tavsiye sistem bakıyorum . Sizce bu 3 sistemden hangisi daha iyidir ? İlk ikisi 9070 xtli , 3. ise 5070ti li sistemdir. Yardımcı olabilir misiniz , teşekkürler...
  11. L

Pc toplama -pc bileşenleri uyumu

Dediklerinizi değerlendireceğim teşekkür ederim. Aktif olarak cs oynuyorum ve bunun yanında hikayeli oyunlarda oynayacağım, a plague tale2 ,hellblade2,tomb raider , Apex legends, overwatch2 gibi oyunları oynarımbüyük ihtimalle.
  12. L

Curve ekran sanırım dediğiniz , ben düz tercih ederim , göz koruması var sanırım ayrıca aldığım monitör de. Ayrıca ben öğrenci değilim😅
  13. L

İntelin Amd karşılığı 7800 x3d mi oluyor ? Genel olarak intel önde ve 1400 tl daha pahalı gibi. Fakat sadece l3 ön bellekte yüksek amd. Bu tam olarak ne işe yaramaktadır? 1750329170 Monitör olarak msi g272qpf e2 yi aldım yeni daha elime ulaşmadı, kasa bakıyorum şuan da teşekkürler.
  14. L

Nedenini de söyleyebilir misiniz? Amd de ki karşılığı 7800 x3d mi oluyor ? İkisini kıyaslandığımda genel olarak intel önde gibi. Sadece bu l1 l2 de düşük ama l3 bellek te 96 mb olması ne kazandırır? Çekirdek sayısı da az ama aralarında 1400 tl fark var.
  15. L

Oyun oynamak ve belki de oynadığım oyunları video çekmek olabilir
  16. L

Açıkcası bugüne kadar intel kullandım. Onların içerisinde kıyaslama yapabiliyorum fakat amd hiç bilmediğim için kıyaslamasınıda yapamıyorum açıkcası.
  17. L

73.844 tl oldu , yani düşürebileceğim farklı içinde güç kaynağı olan iyi bir kasa varsa ona düşünebilirim belki. Markasını verebiliyor muyum ya da direkt olarak link atabilirim?
  18. L

Arkadaşlar merhaba. Pc toplama sihirbazı ile bir sistem oluşturdum , oluşturduğum sistemdeki parçalar birbiri ile uyumlu mudur? -İntel i7 14700 KF 3.4 Ghz -MSİ pro z790-p wifi ddr5 -Lexar ares White 32 GB 6400 mhz Cl32 -MSI rtx 5070 12 GB shadow 3x GDDR -msi spatium m470 pro 1 Tb 6000/5000 mb/s...
  19. L

MSI 27" G272QPF E2 alınır mı ?

Laptopum monster tulpar v24.1 olarak geçiyor sanırım, rtx 3060 vardı içinde fakat su döküldü üzerine hata veriyor o yüzden ekran kartı. Almayı düşündüğüm kasa da da 5070 ekran kartı tercih edeceğim. Ben kasayı hemen alamazsam diye , monitörde ölü piksel var mı ya da görüntü veriyor mü sağlıklı...
  20. L

MSI 27" G272QPF E2 alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, laptoptan masaüstüne geçmeyi düşünüyorum, çok fazla bilgim yok. Oyun oynamak amacıyla kullanacağım. MSI 27" G272QPF E2 Bu monitör alınır mı? Öncelikle monitörü daha sonra kasayı alacağım, monitörü denemek amacıyla laptopa bağlamam da bir sakınca var mıdır? HDMI kablosu ile...
Geri