Arama sonuçları: *

1. A

Ram önerisine ihtiyacım var.

İyi günler. Fiyatı çok fazla olmayan mümkün olduğunca kaliteli olan bir Ram ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. ( 8GB değil 4 GB olursa sevinirim) Aşağıdaki parçalarla uyumlu olursa sevinirim. Anakart: Hp 2b47 Ram: Samsung M378B1G73EB0-YK0 1x8GB DDR 3 8GB
  2. A

Yeni aldığım ram algılanmıyor.

CL değerlerinden olduğunu sanmıyorum yeni rami tek takıncada algılamıyor. Kasa ötmeye başlıyor. 1618942850 Sanırım yenisinde bir sorun var
  3. A

Öyle bir şey yok diye biliyorum mhz ve slot yani şu ddr3 , ddr4 mantığı aynı olduğu sürece marka model fark etmiyor olması lazım.
  4. A

İyi günler. Yeni aldığım ram nedense bilgisayarım tarafından algılanmıyor bunu nasıl çözebiliriz. Anakart: Hp 2b47 Aldığım ram : Kingston 4 Gb Ddr3 1600 Mhz Pc3-12800 Aktif kullandığım Ram : Samsung M378B1G73EB0-YK0 8gb ddr3 1600
  5. A

Discord botları için hosting önerisi

Selamlar discord botlarım için uygun fiyatlı sıkıntı çıkarmayacak bir hosting arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. A

FS19 online den sürekli düşüyor

Arkadaşlar Farming simulator 19 oynayan bir insanım ancak online girdiğim zaman en geç 3 4 dakika içerisinde online bağlantım kopup oyun ana ekranına geri dönüyorum nedeni ne olabilir ?
  7. A

Kaç adet egzoz fanı kullanmalıyım ?

dark spirit. özellikler: İ5 6400k, rx560 4gb çift fan (yeni aldım) , ram 8gb 1594670152 yanlış bilmiyorsam mid tower kasa türüne giriyor.
  8. A

Ayrıca egzoz fanı yapmayı düşündüğüm fanlar diğer 3 fana göre daha hızlı dönüyor bu yüzden kararsız kaldım.
  9. A

Kasa sıcaklığı şu sıralar 35 derece sıcaklıkta 40 50 civarı ama yeni ekran kartı aldım ve kasanın içinde hava sirkülasyonu olmayacağından korkuyorum.
  10. A

Selamlar. Kasamda şuan 4 adet giriş fanı 1 adette egzoz fanı var. Sizce fanlardan birini daha egzoza çevirmeli miyim ?
  11. A

Biostar Rx560 ekran kartı alınır mı ?

Teşekkürler bilgilendirdiğin için .
  12. A

Bunun için bile zor biriktirdim mecbur kalmasam emin ol rx570 alıcaktım
  13. A

Do Gaming gecesi hakkında pek bir bilgim yok sorun olmazsa kısa bir şekilde ne olduğunu anlatır mısın ?
  14. A

Şuan ki ekran kartımdan kat kat daha iyi olacağına eminim (geforce gt 730) 50 60 fps medium ayarlarda oynatsa benim için yeterli.
  15. A

Selamlar. Düşük bütçeli ekran kartı arayışındayım bugün önüme Biostar AMD Radeon RX560 4GB isimli ürün çıktı sizce almalımıyım fiyatının uygun olması beni biraz şüphelendirdi. Eğer alırsam sizce iyi performans verir mi ? İşlemci: i5 6400 Ram:8Gb
  16. A

Ekran kartım ya sıcaklık yükseliyor ya da FPS düşüyor nedeni ne olabilir ?

Ekran Kartı: R9 380G İşlemci : i7 6700 Ram: 16gb 2133mhz Anakart; Msi H110 M Gaming Kart ısısı bazen çok yükseliyor, derece düşükse bile Fps sürekli düşük. (Genel Olarak Oyun Gta5)
  17. A

Ses Kartındaki V işareti

Aynen bencede titreşim tuşa basınca bass vuruyor hafiften.
  18. A

Ses Kartındaki V işareti

Şimdi denedim ama mikrofonla bir alakası yok gibi.
  19. A

Ses Kartındaki V işareti

Selamlar. Bugün GamePower Tinker V2 aldım ancak ses kartında bulunan''((V))'' tarzı bir işaret var ne olduğunu çözemedim yardımcı olabilecek biri varmı ?
Geri