Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Baby Turco Doğadan Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 12 x 100'lü 109TL(Hatalı Fiyat)

Baby Turco Doğadan Pratik Yüzey Temizlik Havlusu 12 x 100'lü 109TL Soru cevapda da kutu içeriği 12 adet olarak girilmiş, hatalı fiyat dileyen alsın iptal gelirse kupon kullanır vs. https://ty.gl/8cui9m7mb9unf
  2. M

❌İndirim Bitti! RAM FİYATINA SET NAKİT ALIM FIRSATIDIR

32den fazla ram almamak lazım şu piyasada elinizde varsa okey hani onu satarım bunu alırım diyenler için ihtiyaç meselesi tekil almaya göre ürünleri fiyat iyi mi piyasaya göre iyi biz tüketicilere kötü
  3. M

Programlama Ders Video Kanalları (Türkçe ve İngilizce - Ücretsiz) Önerileriniz.!

codecademy aslında interaktif olarak takip etmenizi sağlıyor. ciddi öğrenci indirimleri var üniversite öğrencisiyseniz mail atarak bir süre ücretsiz deneyebilirsiniz.
  4. M

Sıcak fırsatlar, kampanyalarla alakalı bir app geliştiriyorum.

Hocam merhabalar, Öncelikle önerileriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Misafir modu kampanya merkezi için mevcut. Ancak misafir modunun kapsamını genişleteceğim. Özellikle android tarafında touchable öğelerle alakalı sıkıntılar çıkıyor ve görsel problemler oluşuyor durumun farkındayım...
  5. M

Hocam merhabalar, Öncelikle geri dönütünüz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki e-ticaret yerlerinde ki indirim oranları dümen işi. kesinlikle uygulamanın şuan phase 2 aşamasında (phase 1 base featureların oluşturulması) (phase 2 kullanıcı feedbacklerinin toplanarak core...
  6. M

🔥İndirim Macbook M4 16 Ram 10 cpu 8 gpu peşin fiyatına 9 Taksit

Thermal throttling e girdirecek işler yapıyorsanız(uzun süreli render app build vs.) normal m4 performansı alamıyorsunuz 256gb ssd de biraz başa bela durum birde özellikle bu M işlemcilerde kaç GB ram alırsanız alın %80 inini sürekli kullanıyor 24 32 48 de alsanız rahatlamıyor yani :D (ramden...
  7. M

Merhabalar arkadaşlar, BiBak uygulaması temelde bankaların, e-para kuruluşları (papel,tami, papara, nays vb.) , marka bağlılık(loyalty yani vodafone happy vs.) gibi kampanyaların ve sıcak fırsatların tek kanaldan gösterilmesini sağlıyor. Sıcak fırsatlar da ise birçok telegram kanalını aynı anda...
  8. M

🔥İndirim Süpermarket Ürünlerinde 800/200₺ Kupon Mevcut!! (Ekstra Hepsipara iadesi )

ıslak mendiller yine bindirimden indirim :D
  9. M

🔥İndirim Bingo Akıllı Kapsül Pro 320 Adet Bulaşık Tableti 🔥989₺

yıllardır zorda kalmadıkça marketten temzilik ürünü almıyordum ama bu kadar el değmeyecek 2x fiyat var bu grupta
  10. M

🔥İndirim Bingo Akıllı Kapsül Pro 320 Adet Bulaşık Tableti 🔥989₺

3.09 adet yarabbi şükür diyoruz artık yazın avansasdan tane 2TL ye almıştık pehh
  11. M

Alışverişten önce BiBak : Fırsatları Kaçırma!

Şimdiden teşekkürlerimi sunayım hocam şu şekilde öncelikle app in ilk çıkış noktası: 1-ödeme yapmadan önce her banka uygulamasını tek tek geziyordum. o yüzden ilk başta baba kampanya yapan bankaların kampanyalarını listeleyen bir app olma yolundaydı. 2-Daha sonrasında bu telegram kanallarından...
  12. M

Tanıtım websitesi kısmında haklısınız hocam.
  13. M

Merhabalar arkadaşlar, BiBak uygulaması temelde sıcak fırsatlar ve buna bağlı olarak bankaların, e-para kuruluşları (papel,tami, papara, nays vb.) , marka bağlılık(loyalty yani vodafone happy vs.) gibi kampanyaları tek kanaldan gösterilmesini sağlıyor. Sıcak fırsatlar da ise birçok telegram...
  14. M

🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

mağazaları okey işte yemek kartları geçiyor falan ama sipariş kargolansa bile iade ederim diye düşünenleri de ayrı bir challange bekliyor :D
  15. M

🔥İndirim 🔥Domestos 750 ml 2li paket 128 TL🔥

3240 veya 5lik denk getirin 750lilikler çok pahalandı maalesef doldurma usulü gidiyorum aylardır.
  16. M

🔥İndirim Vodafone Pay 250 TL QR harcamaya iade (Vodafone Hat Sahiplerine)

mobil ödeme ve %3 komisyona takılan arkadaşlar bir sonraki faturasını da vodafonepay faturası üstünden %10 ile öderler o komisyonlarında bir kısmı çıkmış olur. geçen aykı 1000TL daha iyiydi ama bir ara ödeyin 250 TL falan
  17. M

❌İndirim Bitti! 7800X3D + RTX 5080 + 48 GB RAM : 122.204 TL (Peşin Fiyatına 6 taksit 'paraf' )

fiyat 0.52 kuruş daha iyisi olamaz fiyat kaçtı ki
  18. M

Mediamart 3 al 2 öde varmış

"Sepete eklenen üç üründen en düşük fiyatlı ürünün fiyatı sepet tutarından düşecektir." farklı ürünlerden 3 al 2 öde yapılabiliyor ama en düşük fiyatlı olanının fiyatı düşüyor soranlar için.
  19. M

🔥İndirim Stanley Go QuickFlip 1.07 Litre 1299TL 9 Taksit 🔥

sırt çantası filesinde değilde içinde taşınır diğer metal bi kulpu var milletin parmaklarına geçirip gezdirdiği türden, 0.7 de biraz daha iyi sıcak içecekler için ama soğukda buz falan 1.06 sarar yazın.
  20. M

🔥İndirim Stanley Go QuickFlip 1.07 Litre 1299TL 9 Taksit 🔥

banka provizyonda bazı bankalar gösteriyor da sıkıntı olmaz ya provizyondan çıkan işleminde 9 taksit olarak düşmüş işbankası
Geri