Arama sonuçları: *

1. B

Tavsiye Sistem Sizce Bu Parçalar Nasıl ?

olum yazık la kimsse yazmamış
  2. B

3000 tl e spor muse önerisi

hocam teşekkürler konuyu cevapladığınız için marka konusunda endişelerim var McHose yi daha önce duymuştum ama bir takım kronik sorunları olduğunu duydum bu konuda bi açiklık getirirseniz çok makbule geçer tekrardan teşekkürler 1763052609 1763052673 hocam teşekkür ederim konuyu cevapldığınız...
  3. B

3000 tl e spor muse önerisi

herkese iyi forumlar 3000 tl yi geçmiyecek bi en az 4k bi mouse önerir misiniz bide kablolu olmasın bi zahmet.. -palm grib- im HERKESE İYİ FORUMLAR
  4. B

Maono Pd200x Mi Hyperx Quadcast 2 mi

Arkadaşlar 2026 nın Yaz Ayında alcam ama şimdiden düşünüyorum hangisi içerik üreticileri için daha iyi.. bide Maono Pd200x in mute tuşu dokunmatik olmadığı için bozulur mu onada bi cevap verirseniz çok iyi olur Herkese İyi Forumlar !😊
  5. B

Rtx 5080e hangi monitör uygun

eyvallah hocam teşekkür ederim tam isteğim monitöre benziyo o kadar araştırmıştım bi türlü bulamadım sağolun
  6. B

Rtx 5080e hangi monitör uygun

arkadşlar soru yukarda bütçem öok fazla değil malesef😑 15000 tl max cevaplarınız için tşkr ederim
  7. B

Rk r65 sayıları f tuşu olarak algılıyor

royal kludge r65 aldım ama normal 1 2 3 4 (bunları ekran klavyesinden yazıyom) basınca sayıyı yazmak yerine örneğin f3 olarak algılıyor lütfen yardım edinnn klavyeye 1700 tl verdim gerçekten çok güzel klavye ama benim böyle sorunum var
  8. B

Shuriken ES9 Onpa Mic alınır mı

https://www.hepsiburada.com/shuriken-es9-onpa-rgb-gaming-profesyonel-oyuncu-yayinci-mikrofonu-masa-standi-masa-tutacagi-mikrofon-filtresi-pm-HBC000076WB2M Bu mikrofon alınır mı güzel bi şeye benziyo kampanya bitmediyse yanında mouse veriyorlar Şimdiden teşekkürler iyi forumlar
  9. B

2000 tl ye Royal Kludge R75 alınır mı

2000 tl bütçem var RK R75 alınır mı uzun ömürlü müdür taşınabilir mi (Youtube izledim bi kaç video ama donanım arşivi forum kullanıcılarınada sormak istedim) Şimdiden teşekkürler iyi Forumlar
Geri