Arama sonuçları: *

1. F-16 Fighting Falcon

Öneri 2026'da düz S24 mü S25 FE mi daha mantıklı?

hocam bekleyince de fiyatlarda artış söz konusu daha dün baktığım ürün 3000 lira zamlanmış... 1769534567 xiaomi kendinden nefret ettirdi vallahi batarya falan umrumda değil S21e bile razıyım :)
  2. F-16 Fighting Falcon

Öneri 2026'da düz S24 mü S25 FE mi daha mantıklı?

Herkese merhabalar. Telefonumu değiştirmek istiyorum ve düz S24 ile S25 FE arasında kaldım. S24ün geçmiş model olması biraz düşündürüyor. Onun dışında ekran boyu benim için önemli değil. Sizce hangisi daha mantıklı olur? Bu arada farklı markalara açık değilim. Xiaomiden yıldım gerçekten. Hiçbir...
  3. F-16 Fighting Falcon

QCY H2 Pro alınır mı?

Merhabalar yeni bir kulaklık almak istiyorum kulak üstü. Bütçem maksimum 900. Qcy H2 Pro nasıl, alınır mı? Başka öneri var mı?
  4. F-16 Fighting Falcon

Yardım Logitech G Extreme 3D Pro 2025'te alınır mı?

Merhabalar. Windows 11 sistemime Falcon BMS F-16 simülatöründe oynamak için bir flightstick (HOTAS veya Joystick) alacağım. Logitech G Extreme eskin olmasına rağmen hala F/P özelliğini koruyor ancak endişeli olduğum durumlar var. Windows 11 destekler mi bu joystick? Hala alınır mı? Falcon BMS...
  5. F-16 Fighting Falcon

Yardım ETS 2'de fare ile joysticki aynı anda bağlama

Teşekkür ederim biraz geç gördüm kusuruma bakmayın. Peki youtubeda tutorial videolar vardir değil mi bakacağım bir ara
  6. F-16 Fighting Falcon

Segotep Fz6 Pro Fan Işıkları Çalışmıyor

Merhabalar. Asus B650M-R anakartlı bir sisteme sahibim (ARGB destekliyor). Geçen gün PCye format attım ve Segotep FZ6 Pro ARGB soğutucunun ışıklandırması çalışmamaya başladı. Armoury Create adlı driverı kurdum, uygulama görmüyor soğutucuyu. Kablolara mı göz atmalıyım, yoksa sıkıntı yazılımsal...
  7. F-16 Fighting Falcon

(teknik bir sorundan dolayı aynı konuyu tekrar attım)

İçeriğin bölümü hata verdiği için önceden attığımı görmedim dalgınlık ile 2 kere atmışım. Özür dilerim vaktinizi çaldığım için. iyi forumlar
  8. F-16 Fighting Falcon

ETS 2 grafik eklentisinden sonra çalışmıyor

Merhabalar. ETS 2'ye SnowyMoon grafik paketi indirdim. İndirdikten sonra Steam'de başlat seçeneğine tıkladıktan sonra 2-3 saniye durdur yazısı çıkıyor:. Sonra hiçbir uyarı mesajı almadan oyun kendini durduruyor. Sıfırdan sil kur yaptım. Belgelerimden ETS 2 Dosyasını temizledim. Steamden...
  9. F-16 Fighting Falcon

Yardım ETS 2'de fare ile joysticki aynı anda bağlama

Merhabalar. Elimde eski, 180 derecelik butonları çalışan bir direksiyon seti vardı. Ben de direksiyon ile potansiyometreyi birbirinden ayırıp fare ile yeni bir direksiyon seti yaptım kendime. Fakat hem direksiyon tuşlarını hem de fare ile kontrolü aynı anda yapamıyorum ETS 2'de. (Oyun...
  10. F-16 Fighting Falcon

Yardım Ryzen 5-7500F ve 9060 XT 16 GB forza 5'te takılıyor

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim, forzanın ayarlarında 72 fps limitli kalmış, 144e aldım sağlıklı çalışıyor, bir iki ayar da açtım. Şu anda donma yok gibi.
  11. F-16 Fighting Falcon

Öyle yaptım, ultrada hala yapıyor, yüksekte kesildi gibi. Bir iki yöntem daha deneyeceğim, FPS sabitleme gibi şeyleri yapmamıştım 1755513835 Teşekkürler herkese, diğer parçalara da bir göz atacağım
  12. F-16 Fighting Falcon

Ryzen 5 7600 RX 9060 XT 33.499 TL

hocam başka sitelerde 16 gb 9060 xt aynı fiyata bulunabiliyor
  13. F-16 Fighting Falcon

Merhabalar, Rx 9060 XT 16 gb- AMD Ryzen 5 7500f işlemcili bir bilgisayar kullanıyorum. Bu takılma sorununu sadece forzada yaşadım. Üstelik 200+ FPS alıyor AMD booster ile. Acaba AMD yazılımları ile alakalı bir sıkıntı mıdır, bilgisayara göre en uygun ayarlar sizce nedir? (benchmark testi ile...
  14. F-16 Fighting Falcon

Lecoo GK301 klavye alınır mı?

https://ty.gl/yf107ugxp0bdk Merhabalar bu klavye sizce nasıldır, parasına değer mi? (%100 klavye istiyorum mümkünse, daha küçükleri benim işimi görmüyor.)
  15. F-16 Fighting Falcon

Torima Ses sistemi alınır mı

Merhabalar, Torimanin ekteki iki modelinden biri tercih edilebilir mi?
  16. F-16 Fighting Falcon

Çözüldü✓ Rufus başlat dedikten sonra ve uyarıya tamam deyince kendini kapatıyor

Merhabalar. Rufus aracılığı ile Windows 11 kurulum usbsi yapmak istiyorum. Rufus ve PC 8 Gblik USB'mi görüyor, indirdiğim iso dosyasını açıyorum, HAZIR tuşuna da basıyorum. Çıkan uyarıya tamam dediğimden 1 saniye sonra rufus kendini kapatıyor. Bu bilgisayarımda da gözükmüyor USB takılı olmasına...
  17. F-16 Fighting Falcon

Öneri 850 TL altı soundbar veya speaker önerisi

Merhabalar Masaüstü bilgisayarımda MSI g271 monitörüm ile kullanmak üzere bir hoparlör arayışındayım. Birkaç tane beğendim internette, sizin öneriniz var mıdır, hangisi alınabilir? https://ty.gl/eucdv3hdfayg8 https://ty.gl/ygjkfe6zh9173 https://ty.gl/9upua3qcplhqn https://ty.gl/9nmmaxzkmz8yo
  18. F-16 Fighting Falcon

Aldığım sistem nasıl?

Teşekkür ederim yukseltecegim insallah
  19. F-16 Fighting Falcon

Aldığım sistem nasıl?

Teşekkür ederim niyetim o yönde 🙂
Geri